Dobbeltrom

Lyse dobbeltrom som ligger i hovedbygningen. TV og kjøleskap med vannflasker, brus og øl ved ankomst. Gratis luftkondisjonering (sentralstyrt og i perioden 1.6-30.9) og wifi. Deponering i resepsjonen mot avgift. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 22 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Familierom

Familierom med sovealkove med skyvedør og køyesenger, som ligger i sidefløyene. Safe mot avgift. Gratis luftkondisjonering (sentralstyrt og i perioden 1.6-30.9) og wifi. TV og kjøleskap med vannflasker, brus og øl ved ankomst. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 27 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Familierom superior

Familierom superior består av to rom og to bad. Gratis wifi og luftkondisjonering (sentralstyrt og i perioden 1.6-30.9). Safe mot avgift. TV. Kjøleskap med gratis flaskevann, øl og brus ved ankomst. Familierommene ligger i sidefløyene. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn