Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong eller terrasse, noen med havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig ekstraseng for ett barn i noen rom. Luftkondisjonering (sentralstyrt og i perioden 1.6-30.9) og wifi inkludert. Deponering i resepsjonen mot avgift. Kjøleskap. Ved ankomst er kjøleskapet fylt med vannflasker, brus og øl som er inkludert. TV. Badekar eller dusj samt wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.
  • Rommene ligger i hovedbygningen.

Romstørrelse: Ca. 22 kvm
Antall personer: 1-2 / 2-3, hvorav 1 barn

Familierom med 2 ord. senger

Familierom med balkong eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenger samt en sovealkove med køyeseng. Alkoven er skilt fra resten av rommet med en skyvedør. Luftkondisjonering (sentralstyrt og i perioden 1.6-30.9) og wifi inkludert. Deponering i resepsjonen mot avgift. Kjøleskap. Ved ankomst er kjøleskapet fylt med vannflasker, brus og øl som er inkludert. TV. Badekar eller dusj samt wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.
  • Rommene ligger i sidefløyene.
  • Noen rom har vegg-til-vegg-teppe.

Romstørrelse: Ca. 27 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Familierom superior

Familierom superior med balkong eller terrasse. Et soverom med to enkeltsenger og et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Luftkondisjonering (sentralstyrt og i perioden 1.6-30.9) og wifi inkludert. Deponering i resepsjonen mot avgift. Kjøleskap. Ved ankomst er kjøleskapet fylt med vannflasker, brus og øl som er inkludert. TV. To bad med badekar eller dusj samt wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.
  • Rommene ligger i sidefløyene.

Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn