Deluxerom

Deluxerom med balkong eller terrasse og havutsikt. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong eller terrasse, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig for ekstraseng i feltseng. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3

Familierom

Familierom med balkong eller terrasse. En soveromsdel med en dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i sovesofaer. Det er skyvedør mellom dobbeltsengen og sovesofaene. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekar og tøfler. Badekar, dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 29 kvm
Antall personer: 2-4

Familierom superior

Familierom superior med balkong eller terrasse og havutsikt. En soveromsdel med en dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i sovesofaer. Det er skyvedør i mellom dobbeltsengen og sovesofaene. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Badekar, separat dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-4

Suite

Suiter med balkong eller terrasse og havutsikt. En dobbeltseng. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Nespressomaskin, kapsler inkludert. Walk in closet. Badekåper og tøfler. TV. Badekar, separat dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 47 kvm
Antall personer: 2