Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7 av 10 Basert på 31 vurderinger
Total vurdering
 
7,0 / 10
Rengjøring
 
6,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,2 / 10
Mat og drikke
 
6,9 / 10
Rom / leilighet
 
6,8 / 10
Service
 
7,3 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Nærhet til strand og uteområdene på anlegget var fantastisk.
-

Bekreftet gjest: 2023-07-19


4 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-06-21


5 av 10

+
Fin utsikt og ledige solsenger ved hovedbassenge. VELDIG slitt hotell og uteområde.
-
På vårt rom var det en stor glipp i døren blant annet og nøklene passet i andre dører, så man kunne låse opp inn til andre. Skremmende. Dessverre veldig slitt hotell ellers, men fin plass og har stort potensiale om det pusses opp. Jeg kommer ikke til å reise dit igjen dessverre. Restaurant var også klamt og ekkel luft. En «vinterhage» som ble til ett drivhus og ekkel lukt av masse folk og innestengt varme. Glad jeg ikke var der midt på sommeren med enda mer varme.

Bekreftet gjest: 2023-05-07


9 av 10

+
Mat og drikke
-

Bekreftet gjest: 2023-05-07


7 av 10

+
Maten,beliggenheten på stranda
-

Bekreftet gjest: 2023-05-07


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

75% anbefaler hotellet

2052 vurderinger
Utmerket
 
678
Veldig bra
 
602
Bra
 
381
Mindre bra
 
238
Dårlig
 
153

Fem siste vurderinger

19.08.2022

av Jone B

STYR UNNA

Helt ok hotell med en forferdelig service. Generelt dårlig all inklusiv opplevelse med dårlig utvalg i mat og drikke. Renhold var totalt fraværende. Måtte selv hente toalettpapir og håndklær i resepsjonen. Vi var 4 familier på 18 personer som alle var veldig skuffa over dette hotellet. Vi spiste middag ute på restaurant 5 av 7 dager. Kommer definitivt ALDRI til å reise tilbake på samme hotell.

 
17.09.2019

av Hallo1000

Fin beliggenhet, god mat

Vi var to familier med to barn på 2 år og 11 måneder. Hotellet er kun 20 minutter fra flyplassen og taxi koster 19 Euro. Hotellet har egen strand og det var supert. Mini diskoen begynte hver kveld kl. 21 og varte i 30 minutter. Etterpå var det underholdning for voksne. Etter vår mening begynte mini diskoen for sent og musikken var alt for høyt. De hotellansatte hadde tjent på å være enda mer smilende og imøtekommende, men dette påvirket ikke vårt opphold. Men vi er vant til bedre stemning blant de ansatte. En som holdt det rent på området var den som imponerte oss mest. Alltid smilende og blid, og pratet med barna. Maten leste vi de aller fleste ikke likte. Vi er alle enige om at den var bra. I forhold til hvor mange stjerner hotellet har. Kanskje burde de hatt bedre utvalg for de minste? Utenfor hotellet var det flere restauranter hvor man kunne få seg middag for en rimelig penge. Renholdet kunne vært bedre. Vi var i fjorten dager, og registrerte at de f.eks ikke vasket under sengen, og vask av gulv var dårlig. Vi er alt i alt veldig fornøyd med oppholdet.

 
03.08.2019

av HFjelde Norge

Fantastisk beliggenhet, elendig all inclusive

Hotellet har perfekt beliggenhet, hyggelig betjening, bra bassengområde og gratis solsenger på en super strand, men ... maten på all inclusive er heilt elendig. Opplevelsen for vårt reisefølge var så negativ at vi rømte vekk fra lunsj og middag. Det finnes masse gode restauranter i nærheten av hotellet. Det hele begynner merkelig. Før middag første kveld gikk vi opp for å se på matsalen. Her ble vi møtt av en plakat som sa ingen shorts! Det var også et bilde av en dame i lang kjole og en pent antrukket herre i lange bukser og pen skjorte. Wow, dette må være bra tenkte vi, samtidig som vi ble bekymra for om vi hadde med oss nok pent tøy. Når vi så skrider opp trappa til middagen blir vi møtt av en overfylt sal og kjøtt og fisk som så uappetittlig ut og var totalt smakløs. Før vi rømte ble vi tilbudt fiskepinner, overkokt fisk som svømte i en smakløs lake, kokte grillpølser, lever og grillspyd som aldri hadde vært på en grill, men var bakt / kokt ukrydret i stor former. Høydepunktet var kjøttboller a la IKEA og chips! I løpet av uka ble vi presenter for 2 ulike oster som dessuten var temmelig smakløse. Kaffe og vin var av aller billigste type og smakte kleint. Hotellet frister med snacks hver dag kl. 17. Første dag kom vi 17:10 og da var alt tom. Neste var vi litt før tida og fikk en selsom opplevelse. Det kom frem to kurver med kjeks og formkake. Gjestene kastet seg over «godsakene» som ville dyr og etter 3 minutter var alt tomt. Var det noe som var bra? Øl var OK og vannet fra dispenser hadde ingen usmak. Det var også masse oppkuttet tomater og paprika.

 
31.07.2019

av alesh_overrein Trondheim, Norge

Fint Hotel

Jeg synes ikke maten var så god men det var veldig mange fine aktiviteter på dagtid😃 alle de som hadde aktivitetene var veldig snille men det var ei som utpekte seg for meg og gjordet oppholdet mitt mye bedre.Det var estela😀så vis dere skal til Sunshine rhodos så burde dere absolutt ta en prat med estela

 
13.07.2019

av LarsErikN Kristiansand, Norge

Helt middels

Et helt middels hotell. Burde ikke vært mer enn 3 stjerner. Hyggelig personal, rommene er helt ok, men dårlig utstyrt. Basseng og strand er bra. Maten derimot er helt grusom. Frokost var ok, alt annet var forferdelig. Hotellet trenger litt vedlikehold og oppgradering. (Og helt nytt kjøkken/restaurant)