Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,2 av 10 Basert på 112 vurderinger
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
8,2 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Service
 
8,6 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Veldig hyggelig personal og spesielt entertainer teamet.
-
Rommet skulle blitt bedre rengjort.

Bekreftet gjest: 2024-07-14


7 av 10

+
Bassengområde
-
Bedre råvarer på maten ikke så mye restemat

Bekreftet gjest: 2024-05-26


9 av 10

+
nær strandet
-

Bekreftet gjest: 2024-05-26


5 av 10

+
Resepsjonistene var veldig hyggelig og serviceinnstilt.
-
Det var veldig lytt. Naborommet hadde et barn som skrek til alle døgnets tider, vi kunne like godt hatt samme rom, for det hørtes så godt. Vi var 5 stykker fordelt på to dobbeltsenger og etterspurte ekstra pute og pledd. Vaske personalet holdt hardt på at det kun var 2 som bodde på rommet å stakk av med både puter, pledd og håndklær. Veranda var full av maur og småkryp, måtte kjøpe insektspray for å kunne sitte der ute. Vi betalte depositum på basseng håndklær, de kunne byttes til nye underveis, men det var ikke like lett da det ble fort tomt.

Bekreftet gjest: 2024-05-19


10 av 10

+
Vennligheten
-

Bekreftet gjest: 2024-04-28


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-24


9 av 10

+
Rent, stort utvalg av mat og steder å hente hente drikke, hyggelig betjening, sentralt. Flott underholdning om kvelden og den var så bra at alle stoler var full, masse folk. Veldig kjekt.
-
Ett hakk opp på kvalitet på vin på dispenser. Å sitte inne i spisesalen var litt mye støy, urolig med masse folk som gikk frem og tilbake. Vi satt alltid ute på terrassen og der var det superkoselig.

Bekreftet gjest: 2023-09-17


9 av 10

+
Bedre enn forventet i forhold til pris. Svært høflig og korrekt betjening i spisesalen, særlig sjefen/hovmester.
-
Bør ha kaffeautomaten åpen til lunsj og middag i spisesalen.

Bekreftet gjest: 2023-09-03


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-08-20


3 av 10

+
Pent hotell, men ekstremt mye støy konstant. Lytt på rommet. Støy også på natten. Alt for lite basseng stoler!
-
Pent hotell, men ekstremt mye støy konstant. Lytt på rommet. Støy også på natten. Alt for lite basseng stoler!

Bekreftet gjest: 2023-08-13


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

67% anbefaler hotellet

2891 vurderinger
Utmerket
 
1279
Veldig bra
 
981
Bra
 
411
Mindre bra
 
135
Dårlig
 
85

Fem siste vurderinger

01.08.2015

av 970einar_ Nordmela, Norge

Svært fornøyd

Alt var helt topp. Hotellet er noen år gammelt, men alt holdes skinnende rent og ryddig av flittige og svært hyggelige Grekere. All inclusive mat og drikke, av ypperste type, enormt utvalg til alle måltider. To basseng, strand og vindsurfing. Akkurat passe vind i det meget varme været.

 
18.05.2015

av Gunnhild S Trondheim, Norge

Noen skuffelser

Det er et helt greit hotell, men vær forberedt på at veldig mye ikke er inkludert. Det førte til noen skuffelser for oss. Du må betale ekstra for wifi, man får ikke badehåndkle til solsengene, og baren for all inclusive-gjester stenger kl 23. Etter det må du betale for drinker. Drinkene må all inclusive-gjester blande selv, med ulike sorter brus eller appelsinjuice, da det kun er noen sorter alkohol du får i glasset bak baren før kl 23. Vi hadde heller ikke tilgang på vann etter at baren stengte. Vi fikk heller ikke air-condition inkludert, da det ikke settes i gang før det blir varmere på natta. Vi måtte derfor sette opp døra på natta, og hadde problemer med en del mygg på soverommet! Hotellet har ikke en egen strand. Stranden nedenfor er offentlig og derfor ikke ryddet og var stygg og forsøplet. Vi brukte ikke tid der, men regner med man må betale for solsengene der, siden den ikke tilhører hotellet. Maten var helt OK, og hotellets personale vennlig. Uteområdet er veldig fint, og det var alltid ledige solsenger ved bassenget da vi var der i begynnelsen av mai. Underholdningsteamet sto for aktiviteter og show gjennom dagen og kvelden. Restauranten har bord ute i andre etasje som er nydelig å spise ved i solnedgang! Et annet pluss er at rommene ble stelt fint og vi fikk rene håndklær hver dag. Vi savnet mer støyisolering og innsyn fra motorveien, da den er tett inntil hotellet. Sjøen er rett over motorveien. Vi føler nok vi betalte for mye til at vi er godt fornøyd med oppholdet.

 
15.07.2024

av Tourist41434057006

Schöner, erholsamer Urlaub. Empfehlenswert.

Das Hotel ist sehr schön und gepflegt. Die Lage ist echt super, da direkt gegenüber ein privater Strand ist. Allerdings sollte man wissen, dass dort große und viele Steine sind gerade im Bereich zum in Wasser laufen. Badeschuhe sind hier empfehlenswert, für die Leute, die etwas empfindlicher sind. Die Schuhe kann man auch in Mini Market im Hotel kaufen. Man ist in nur wenigen Minuten in der Stadt. Die Zimmer sind sauber und das Personal ist sehr freundlich. Vor allem Spyros ist ein richtiger Gentleman. Man fühlt sich sehr wohl. Beim Zimmerputzservice ist leider noch etwas Luft nach oben. Trotz " bitte nicht stören" wird das Zimmer ungebeten betreten und gereinigt. Das Essen ist mehr als gut schon lange nicht mehr so gutes Essen in einem Hotel gehabt. Beim Abendessen darf man allerdings keine kurzen Hosen tragen. Sollte man auch bereits vor der Reise wissen. Sonst ist alles top. Kann ich nur empfehlen.

 
15.07.2024

av nicolas g

Chouette séjour

Très chouette séjour, personnel souriant et agréable, équipe d'animation de choc, l'activité aquagym est à ne pas manquer. Le buffet est varié et ily a une thématique différente tous les soirs. Il y a un arrêt de bus à proximité de l'hôtel qui vous mène au centre de Rhodes en seulement 20 minutes.🙂

 
14.07.2024

av U7495ERmanum Roeser, Luxembourg

Ver para querer

Estadia muito agradável qualidade de preço , boa situação , pessoal muito simpático e agradável sempre sorridente sempre lá quando precisamos . Muita escolha de comer tudo muito bom . Praia muito perto 2mm a pé, pôde-se dar passeios perto do mar .