Ettromsleilighet

Ettromsleilighet med balkong og bassengutsikt. Leiligheten vender mot det store bassenget eller mot bassenget på baksiden av hotellet. To enkeltsenger. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-2

Ettromsleilighet delvis under bakkeplan

Ettromsleilighet som ligger delvis under bakkeplan med markbalkong og bassengutsikt. Leiligheten vender mot det store bassengområdet. To enkeltsenger. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-2

Ettromsleilighet superior med delt basseng

Ettromsleilighet superior med utgang til delt basseng fra uteplassen. Leiligheten vender mot det store bassengområdet. To enkeltsenger. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-2

Familierom med delt basseng

Familierom med terrasse og utgang til delt basseng. Familierommet vender mot bassengområdet på baksiden av hotellet. To enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Glassvegg til badet med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Toromsleilighet med balkong og bassengutsikt. Et soverom med to enkeltsenger. Noen av leilighetene har en frostet glassvegg som skiller rommene, veggen går ikke helt opp til taket. Mulig med ekstrasenger i to sovesofaer. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38-45 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet delvis under bakkeplan

Toromsleilighet som ligger delvis under bakkeplan med markbalkong og bassengutsikt. Leiligheten vender mot det store bassengområdet. Et soverom med to enkeltsenger. Noen av leilighetene har en frostet glassvegg som skiller rommene, veggen går ikke helt opp til taket. Mulig med ekstrasenger i to sovesofaer. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38-45 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet i etasje

Toromsleilighet i etasje med markterrasse og bassengutsikt. Leiligheten vender mot det store bassengområdet. Nede er det stue med mulighet for ekstrasenger i to sovesofaer samt et minikjøkken. Det er en smal spiraltrapp opp til soverommet med to enkeltsenger samt et bad med dusj og wc. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38-45 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet med delt basseng

Toromsleilighet med terrasse og utgang til delt basseng. Leiligheten vender mot det store bassengområdet. Et soverom med to enkeltsenger. Leilighetene har ulik planløsning. Noen av leilighetene har en frostet glassvegg som skiller rommene, veggen går ikke helt opp til taket. Mulig med ekstrasenger i to sovesofaer. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Glassvegg til badet med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38-45 kvm
Antall personer: 1-4