Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,2 av 10 Basert på 33 vurderinger
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Service
 
8,4 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

+
Basseng og buffet
-
Dette var markedført som et 4 stjerners hotell. Rommet var nok mere som 1 stjerners. Ikke kaffe eller te på rommet. Steinhard seng(kunne like gjærne ha sovet på gulvet) knøtt lite bad, ca 1.5 kvadrat. Ingenting som minner om luksus…

Bekreftet gjest: 2024-06-09


9 av 10

+
Bassengområde var nydelig. Rommene var like flotte som på bilde. Veldig god mat. Vaskedamene var veldig blide og flinke.
-
Veldig mye mas om fotografering før måltid, en som sto der for å ta bilde og selge. Var veldig på hele tiden og godtok ikke et ‘nei’.

Bekreftet gjest: 2023-10-22


9 av 10

+
Rengjøringen
-

Bekreftet gjest: 2023-08-16


9 av 10

+
Renslig, nær stranden. Flott basseng og god varierte måltider.
-
Airconditioning kunne vært bedre

Bekreftet gjest: 2023-08-06


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-08-02


8 av 10

+
Fine nye rom. Ekstrasengen på rommet vårt var en skikkelit seng, det satte vi pris på.
-
Renholderene på rommet stjal sannsynligvis en lommebok fra rommet vårt, slik burde man slippe å oppleve.

Bekreftet gjest: 2023-06-28


7 av 10

+
Raske på å fikse taxi
-

Bekreftet gjest: 2023-06-28


10 av 10

+
Veldig god mat, rent og pent og hyggelig betjening
-
Litt for trafikkert vei mellom hotellet og stranden.

Bekreftet gjest: 2023-05-21


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

63% anbefaler hotellet

1683 vurderinger
Utmerket
 
642
Veldig bra
 
530
Bra
 
325
Mindre bra
 
117
Dårlig
 
69

Fem siste vurderinger

11.08.2022

av Bianca J

Fint hotell, men ikke helt toppkarakter.

Hotellet er alt i alt et fint hotell, men etter en uke ser man at dette ikke bør få 4 stjerner. Hotellet har oppgradert mye og det nye bassengområdet er kjempefint. Veldig hyggelig personal. Sosiale begivenheter hver dag på hotellet og reiseguider som forteller om ting å gjøre. Alt i alt veldig rent, men mye maur i kantina. God frokost, men den varme maten ute ved bassenget var ikke noe å skryte av. Bonus var at vi fikk gratis drikke da servitøren la merke til at maten nesten ikke ble rørt. Sengene gir vi terningkast 1. Flere i reisefølget våknet med bedøvde armer for blodsirkulasjonen stoppet pga harde senger. Ikke air-condition, men tilsvarende viftesystem. Funket bra. Flere steder bærer preg av det gamle. Veldig tett og varm luft i gangene og heisene var små og gikk sakte. Utover dette er det et hotell med mye trapper. Ligger rett med strand og strandbar. Vi har storkost oss på hotellet, men kritisk sett blir det ikke 4 stjerner fra oss.

 
17.07.2015

av EirikuthusFins Fjellhamar, Norge

Ligger fint, men dårlig

Hotellet er slitt og gammelt. Maten på hotellet er standard hotellmat ikke noe man husker spesielt (kun prøvd frokost) I tillegg mange russere og nesten ingen fra Skandinavia! Nettet koster 40 euro for 1 uke som er veldig dyrt i forhold til andre hotell! Bassenget vet jeg ikke noe om, men det som er bra er avstanden til stranda, eneste du må gjøre er å krysse en vei! Mulighet for tennis for 14 euro i timen!

 
03.09.2014

av heidib_10 Trondheim, Norge

Skal ikke tilbake

Fikk en fin pris og beliggenhet i Ixia var ok, 8 eur til Rhodos by. Hotellet er gammelt og slitent, men det var i det minste rent. Mange russere. Grusom frokost og middagen prøvde vi aldri , buffene var ikke særlig innbydende og renholdet i spisesalen deretter. Innestengt bassengområde med en forferdelig kloakklukt så dette ble aldri brukt. For beliggenhet og for et sted å sove, helt greit .

 
20.09.2011

av MarchSmiler Northamptonshire

Hvis mat og drikke er prioriteten - tenk deg om to ganger

Vi bodde fra 08/09/11 - 15/09/11. Er enig med mye som ble sagt. Rent og flott hotell. Resepsjonen, rengjøringspersonalet, svømmebassenget og restaurantpersonalet - alt var fint. Personen som samlet inn glass på kveldene hadde alltid et smil. Gretne og gretnere ellers kjent som barpersonalet var nok til å SURNE drinken din. De gjorde at du følte at drinkene var på deres regning. All inclusive! Frokosten var den verste vi noensinne har opplevd. Lunsjene var gjennomsnittlige og vi følte at vi bare virkelig nøt tre av de syv måltidene. Ettermiddagssnacks var ikke verdt å gå over bassenget for og formiddagssnacks var kyllingnuggets, potetkroketter og overstekte tørre pølseruller - kalde - det samme hver dag. Beliggenheten av hotellet var ikke dårlig. 2,10 euro per person hver vei til byen. Men hvis du gikk mot byen og tok bussen på veien vil det bli billigere jo nærmere du kommer.

 
10.06.2024

av Antoinette v

Matig hotel (wij vinden het geen 4 sterren waard)

Matig hotel met matig buffet. Er zou life & cooking moeten zijn (wij hebben het nergens gevonden). Personeel is zeer vriendelijk. Bedden zijn verschrikkelijk hard, de kamers zijn verder netjes (gerenoveerd) helaas zijn ze bij renovatie de badkamers vergeten. Enorm gehorig en veel lawaai ‘s nachts in het hotel. Het hele hotel kan wel wat meer gezelligheid uitstralen dan dat het nu doet. Het is een bijzonder kale bedoeling en dat terwijl er in Rhodes zoveel mooie planten bloeien. Voor ons niet nog een keer.