Større ettromsleilighet

Større ettromsleiligheter med balkong og begrenset havutsikt. Leilighetene ligger i frittliggende steinhus. En dobbeltseng. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, enkelt kjøkkenutstyr og vannkoker. Wifi og luftkondisjonering inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 1-2

Toromsleilighet i etasje

Toromsleiligheter i etasje med balkong. Leilighetene ligger i frittliggende steinhus. En halv trapp opp er det det en sovehems med to enkeltsenger. Nede er det stue med mulighet for ekstrasenger i sovesofaer. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, enkelt kjøkkenutstyr og vannkoker. Wifi og luftkondisjonering inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 60 kvm
Antall personer: 4

Treromsleilighet superior

Treromsleiligheter superior med balkong. Leilighetene ligger i frittliggende små steinhus. En trapp ned er det to enkeltsenger og en trapp opp er det det en sovehems med to enkeltsenger. Stue med mulighet for ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, enkelt kjøkkenutstyr og vannkoker. Wifi og luftkondisjonering inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 75 kvm
Antall personer: 4-5