Daluz Boutique Hotel

Daluz Boutique Hotel ligger i den lille byen Psathaki bare noen kilometer utenfor Preveza. det er et stilrent hotell med et herlige bassengområde i hagen. Her bor du i moderne rom og i gangavstand til havet.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1–2 personer. Deluxerom for 2 personer. Familierom i etasje for 2–4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Service og rommet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 700 m
Til sentrum: 3,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Daluz Boutique Hotel har et fin bassengområde som ligger i hotellhagen. Her er det basseng og et separat barnebasseng. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær kan lånes.

I restauranten, som ligger ved bassenget, serveres først og fremst retter fra det greske kjøkkenet. Her kan du innta måltidene utendørs i herlige omgivelser. Kald drikke får du hotellets loungebar.

Wifi inkludert på hele hotellet. Resepsjonen er åpen fra tidlig morgen til sen kveld. Hotellet består av tre bygninger utspredde i hagen.

Det er cirka 700 meter til havet og knappe 3,5 kilometer til Prevezas historiske sentrum. Det er mye å se og oppleve i denne delen av Hellas. Kanskje leie bil og besøke en av Lefkas mange koselige badebukter? Det er mindre en 4 mil til Lefkas fra Preveza.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Preveza

Dioni Boutique Hotel

Dioni Boutique Hotel ligger i byen Preveza i den vakre regionen Epirus. Her bor du midt i byen og etter frokost på takterrassen kan du legge deg ved bassenget en stund før du låner en sykkel og begir deg ut på oppdagelsesferd.

Preveza City Comfort Hotel

Preveza City Comfort Hotel er et lyst og stilig hotell som ligger midt i hjertet av Preveza og i nærheten av de gamle kvartalene i byen. I området rundt hotellet er det mye shopping og mellom slagene kan du ta en spasertur til Kyani Akti Beach for et avkjølende.