Bungalow med delt basseng

Bungalow med dobbeltseng eller to enkeltsenger, mulighet for ekstraseng i feltseng. Badekåper. TV. Kjøleskap. Minibar på forespørsel. Vannkoker. Gratis luftkondisjonering og safe. Gratis wifi i rommene med havutsikt. Marmorbad med badekar og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med delt basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2–3

Dobbeltrom

Dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, mulighet for ekstraseng i feltseng. Tøfler. TV. Kjøleskap. Minibar på forespørsel. Vannkoker. Gratis luftkondisjonering og safe. Gratis wifi i rommene med havutsikt. Marmorbad med badekar og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 27 kvm
Antall personer: 2–3

Dobbeltrom i bungalow

Dobbeltrom i bungalow med dobbeltseng eller to enkeltsenger, mulighet for ekstraseng i feltseng. Tøfler. TV. Kjøleskap. Minibar på forespørsel. Vannkoker. Gratis luftkondisjonering og safe. Gratis wifi i rommene med havutsikt. Marmorbad med badekar og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2–3

Familierom i bungalow med 2 ord. senger, delt basseng

Familierom i bungalow med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Barneseng på forespørsel. Badekåper. TV. Kjøleskap. Minibar på forespørsel. Vannkoker. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Marmorbad med dusj og wc, hårføner. Uteplass med delt basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 43 kvm
Antall personer: 2–5

Familierom med 2 ord. senger

Familierom med et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, og er oppholdsrom. Barneseng på forespørsel. TV. Kjøleskap. Minibar på forespørsel. Vannkoker. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Marmorbad med dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 43 kvm
Antall personer: 2–4