Messinian Bay

Messinian Bay ligger ved havet utenfor Kalamata. Nyt sola og ta avkjølende bad enten i bassenget eller ved hotellets lille strand. Her bor du i fine dobbeltrom med havutsikt. Et supert utgangspunkt for utflukter i området.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Flott uteområde , god frokost, kjempehyggelig betjening.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 6,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Messinian Bay er et pent hotell som ligger på en høyde ovenfor stranda utenfor Kalamata. Her er det basseng, solsenger, parasoller og badehåndklær.

I restauranten serveres frokost. lunsj og middag, basert på lokalproduserte råvarer.

Hotellet har en egen liten strand med bar som vil åpne i juni om været tillater det. Solsenger og parasoller på stranda. Det er cirka 6,5 kilometer til Kalamata, men det er ikke gangvei langs veien dit. Det tar cirka 15 minutter å gå til nærmeste butikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

Alle hotell – Kalamata

Pharae Palace

Vil du bo sentralt i Kalamata på et fint hotell er Pharae Palace hotellet for deg. Her bor du også nært stranda - der hotellet har solsenger for sine gjester - og den hyggelige strandpromenaden med mange barer og restauranter.

Horizon Blu Kalamata

Horizon Blu Kalamata er et pent hotell i lekker minimalistisk design. Det fine bassengområdet lokker med deilige bad og vil du bade i havet ligger stranda rett ever gata, der det også er åpen bar og restaurant om sommeren. Nyt livet og slapp av i hotellets spa og legger du til halvpensjon venter en god middag.

Akti Taygetos

Akti Taygetos ligger rett ovenfor havet, ved foten av fjellet Taygetos, og bare noen kilometer sør for Kalamata. Stert dagen med en frokostbuffé med tradisjonelle greske produkter, nyt dagen ved bassenget og start kvelden i den fine baren nede ved havet med en avkoblende loungestemning. Hotellet har en liten privat grusstrand rett nedenfor hotellet, der solsenger og parasoller er inkludert.