Porto Finissia

I den sjarmerende fiskerlandsbyen Finikounda ligger det koselige lille hotellet Porto Finissia på stranda. Herfra har du et perfekt utgangspunkt for å utforske Peloponnes.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten var fantastisk
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fra Porto Finissia er det bare noe skritt å gå til stranda – en utmerket beliggenhet i Finikounda. Omtrent 50 meter fra hotellet er det mulig å leie solsenger og parasoller på stranda.

Nyt noe godt å drikke eller slapp av med en god bok på hotellets terrasse som der baren ligger og har en fin utsikt over havet. Frokostservering.

Wifi inkludert. Resepsjonen er bemannet kl. 8.00-24.00. Leier du bil har hotellet en parkeringsplass for sine gjester. Vei må krysses for å komme til stranda.

Måltider

Inkludert:

  • Enkel frokost.

Alle hotell – Finikounda

Estia

Leilighetshotellet Estia er et perfekt alternativ for deg som vil oppdage den vakre halvøya Peloponnes. Her bor du i fine leiligheter ikke langt fra stranda og blir godt tatt vare på av vertsparet. Utsikten fra takterrassen er magisk og hotellet ligger i en herlig hage.

Panorama Finikounda

Velkommen til leilighetshotellets Panorama Finikounda og som navnet antyder er det en vakker utsikt over byen og havet herfra. Du bor i romslige leiligheter og på hotellet er det et hyggelig bassengområde.

Kamelia

Kamelia er et sjarmerende lite leilighetshotell med hage som ligger i gangavstand til stranda i Finikounda. Her bor du i store ettromsleiligheter og nyter det herlige ferielivet. Kamelia er en bra base for å utforske omgivelsene og halvøya Peloponnes med alle de historiske funnstedene og fremfor alt de kjente og gode Kalamataolivene.