Porto Finissia

I den sjarmerende fiskerlandsbyen Finikounda ligger det koselige lille hotellet Porto Finissia på stranda. Herfra har du et perfekt utgangspunkt for å utforske Peloponnes.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fra Porto Finissia er det bare noe skritt å gå til stranda – en utmerket beliggenhet i Finikounda. Omtrent 50 meter fra hotellet er det mulig å leie solsenger og parasoller på stranda.

Nyt noe godt å drikke eller slapp av med en god bok på hotellets terrasse som der baren ligger og har en fin utsikt over havet. Frokostservering.

Wifi inkludert. Resepsjonen er bemannet kl. 8.00-24.00. Leier du bil har hotellet en parkeringsplass for sine gjester. Vei må krysses for å komme til stranda.

Måltider

Inkludert:

  • Enkel frokost.

Alle hoteller – Finikounda

Paradise (Finikounda)

Velkommen til Paradise i Finikounda, en pittoresk liten by ved Messinabukta. Her er det basseng, store og åpne områder for barna og en lekeplass for de aller yngste. Hotellet er et perfekt sted for fred og ro – her kan du bare nyte ferien og i den greske sola og lade batteriene.

Estia

Leilighetshotellet Estia er et perfekt alternativ for deg som vil oppdage den vakre halvøya Peloponnes. Her bor du i fine leiligheter ikke langt fra stranda og blir godt tatt vare på av vertsparet.

Panorama (Finikounda)

Velkommen til leilighetshotellets Panorama som, som navnet antyder, har en vakker utsikt over byen og havet. Du bor i romslige leiligheter og på hotellet er det et hyggelig bassengområde.