Panorama (Finikounda)

Velkommen til leilighetshotellets Panorama som, som navnet antyder, har en vakker utsikt over byen og havet. Du bor i romslige leiligheter og på hotellet er det et hyggelig bassengområde.

UKENS DEAL: Peloponnes

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til det vakre Peloponnes-området i Hellas. Bestill med avreiser fra den 20/5 - 7/10 2023. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.

Gjelder kun nye bestillinger. Gjelder alle Fly+hotell bestit innen 26. mars 2023.

Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Panorama er et koselig hotell med et romslig bassengområde med et basseng som har barneseksjon. Solsenger og parasoller til låns. Det er også en poolbar når du trenger noe frisk å drikke og litt skygge.

Wifi inkludert på hele hotellet. Resepsjon. Lekeplass. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hoteller – Finikounda

Paradise (Finikounda)

Velkommen til Paradise i Finikounda, en pittoresk liten by ved Messinabukta. Her er det basseng, store og åpne områder for barna og en lekeplass for de aller yngste. Hotellet er et perfekt sted for fred og ro – her kan du bare nyte ferien og i den greske sola og lade batteriene.

Estia

Leilighetshotellet Estia er et perfekt alternativ for deg som vil oppdage den vakre halvøya Peloponnes. Her bor du i fine leiligheter ikke langt fra stranda og blir godt tatt vare på av vertsparet.

Porto Finissia

I den sjarmerende fiskerlandsbyen Finikounda ligger det koselige lille hotellet Porto Finissia på stranda. Herfra har du et perfekt utgangspunkt for å utforske Peloponnes.