Panorama Finikounda

Velkommen til leilighetshotellets Panorama Finikounda og som navnet antyder er det en vakker utsikt over byen og havet herfra. Du bor i romslige leiligheter og på hotellet er det et hyggelig bassengområde.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Romslig leilighet med flott utsikt . Gode senger . Vår leilighet hadde to balkonger ! Bra basseng...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 400 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Panorama er et koselig hotell med et romslig bassengområde med et basseng som har barneseksjon. Solsenger og parasoller til låns. Det er også en poolbar når du trenger noe frisk å drikke og litt skygge.

Lekeplass.

Wifi inkludert på hele hotellet. Resepsjonen er åpen kl. 7.00-23.00.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Finikounda

Estia

Leilighetshotellet Estia er et perfekt alternativ for deg som vil oppdage den vakre halvøya Peloponnes. Her bor du i fine leiligheter ikke langt fra stranda og blir godt tatt vare på av vertsparet. Utsikten fra takterrassen er magisk og hotellet ligger i en herlig hage.

Porto Finissia

I den sjarmerende fiskerlandsbyen Finikounda ligger det koselige lille hotellet Porto Finissia på stranda. Herfra har du et perfekt utgangspunkt for å utforske Peloponnes.

Kamelia

Kamelia er et sjarmerende lite leilighetshotell med hage som ligger i gangavstand til stranda i Finikounda. Her bor du i store ettromsleiligheter og nyter det herlige ferielivet. Kamelia er en bra base for å utforske omgivelsene og halvøya Peloponnes med alle de historiske funnstedene og fremfor alt de kjente og gode Kalamataolivene.