Estia

Leilighetshotellet Estia er et perfekt alternativ for deg som vil oppdage den vakre halvøya Peloponnes. Her bor du i fine leiligheter ikke langt fra stranda og blir godt tatt vare på av vertsparet. Utsikten fra takterrassen er magisk og hotellet ligger i en herlig hage.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Ettromsleilighet for 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Meget servicevennlige og hyggelige personale ved hotellet, som gjorde oppholdet ekstra hyggelig.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 70 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Estia ligger bare en kort spasertur fra stranda i Finikounda og hotellet tilbyr strandhåndklær mot depositum.

Du bor i sentrum og hotellets bar ligger på taket og byr på fin utsikt over byen til ettermiddagskaffen.

Wifi inkludert på hele hotellet. Treningsrom for hotellets gjester. Hotellet tilbyr også yogatimer. Resepsjon som er bemannet kl. 8.00-22.00.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Finikounda

Panorama Finikounda

Velkommen til leilighetshotellets Panorama Finikounda og som navnet antyder er det en vakker utsikt over byen og havet herfra. Du bor i romslige leiligheter og på hotellet er det et hyggelig bassengområde.

Porto Finissia

I den sjarmerende fiskerlandsbyen Finikounda ligger det koselige lille hotellet Porto Finissia på stranda. Herfra har du et perfekt utgangspunkt for å utforske Peloponnes.

Kamelia

Kamelia er et sjarmerende lite leilighetshotell med hage som ligger i gangavstand til stranda i Finikounda. Her bor du i store ettromsleiligheter og nyter det herlige ferielivet. Kamelia er en bra base for å utforske omgivelsene og halvøya Peloponnes med alle de historiske funnstedene og fremfor alt de kjente og gode Kalamataolivene.