Bastas

Bastas på Paxos er et tradisjonelt gresk hotell med en gjestfri atmosfære. Bassengområdet ligger ovenfor hotellet og derfra er det en strålende utsikt over øya. Hotellet tilbyr transport til både stranda og havna så du kan enkelt bade i havet eller slå deg ned ved en restaurant.

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 200 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bastas er et tradisjonelt gresk familieeid hotell på Paxos. Hotellets hjerte er det koselige bassengområdet og ligger ovenfor bygningen. Derfra er det en vakker utsikt over den lille øya. Ved bassengområdet er det solsenger og parasoller. Vil du bade i havet kan du ta hotellets transport ned til stranda, eller til havna om du ønsker.

Hotellet har frokostservering, bar og poolbar. I biblioteket er det engelske bøker for litt ferielektyre. Gratis WiFi i lobbyen. Ønsker du å se deg om mede leiebil er det gratis parkering på hotellet.

Måltider

Enkel frokostbuffé.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt