Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,7 av 10 Basert på 26 vurderinger
Total vurdering
 
9,7 / 10
Rengjøring
 
9,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,7 / 10
Mat og drikke
 
8,7 / 10
Rom / leilighet
 
9,9 / 10
Service
 
9,9 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Fin utsikt, hyggelige og serviceinnstilte ansatte, pene rom.
-

Bekreftet gjest: 2023-08-11


10 av 10

+
Veldig rent og pent hotell. Fantastisk hyggelig personale, som virkelig gav god service og gjorde vi følte oss som familie. Stille, rolig og god plass for alle med solsenger inkl parasoll. Skal jeg tilbake til samme destinasjon så blir det samme hotellet. The Golden Lion får 5 av 5 solsenger fra oss!
-

Bekreftet gjest: 2023-07-14


10 av 10

+
Rent. Veldig hyggelig personale. At det er nytt og ikke slitt/slitent.
-
Kunne tilbudt en tur/retur transport til Valtos slik Alea hotell (nabo hotell) gjør

Bekreftet gjest: 2023-07-07


10 av 10

+
Rent og nytt hotell. God aircondition. Flotte balkonger med utsikt. Romslig bassengområde og tilstrekkelig med solsenger, stoler og parasoller slik at det alltid var plass å finne.
-
Kunne vært litt mer mat og snacks å velge i fra menykartet.

Bekreftet gjest: 2023-07-07


10 av 10

+
Hyggelig betjening og topp service
-

Bekreftet gjest: 2023-06-30


10 av 10

+
Stille og rolig med flott utsikt. Vennlig personale.
-
Langt å gå til spisesteder og Parga by. Tunge bakker hjem i varmen. Savnet en shuttlebus til stranda.

Bekreftet gjest: 2023-06-23


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-06-23


10 av 10

+
Hotellet var nytt og smakfullt innredet, hadde fin utsikt til sjøen, flott bassengområde og super hyggelige ansatte. De var alltid tilgjengelige, smilte og ordnet det vi lurte på. Rengjøringen var utmerket. Flere ganger fikk vi gratis skyss til byen av senioren (eieren av hotellet). Rommet hadde minibar/ kjøleskap hvor vi også kunne ha egne ting. Ved bassenget kunne man bestille noe snacks og småretter og drikke.
-
Det er lite å påpeke: Men: til frokosten kunne det godt settes frem for eksempel havregryn og noe oppskjært frukt for eksempel melon (ikke bare hele frukter) De kokte eggene kunne være kokt kortere og være varme.

Bekreftet gjest: 2023-06-23


10 av 10

+
Det var helt nytt, rent og pent til en hver tid. Hotelleieren og de ansatte var veldig hjelpsomme med utflukter og leie av scooter. De ansatte kjørte oss ned til sentrum flere dager og var supersøte. Superfint hotell, som er åpnet for et år siden.
-

Bekreftet gjest: 2023-06-12


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

15 vurderinger
Utmerket
 
13
Veldig bra
 
2
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

07.07.2023

av jsnn Oslo, Norge

Veldig bra hotell

Hotellet var veldig fresht. Rent, moderne og fin stil. Sengene var ikke for harde. De ansatte var veldig vennlige og utpreget service-minded. Vi er superfornøyd valg av hotell - tross at det lå er stykke fra byen. Vi gikk ned til byen om kvelden og tok taxi for 6euro opp igjen. Bassenget stengte litt tidlig - 20.00. Og lakenet på senga var for lite til at det kunne festes så vi endte nesten hver natt med å ligge på madrassen. Ellers 5/5 stjerner.

 
23.06.2023

av Odyssey41777307038 Stokke, Norge

Flott ferie her!

Superkoselig Hotel med alt vi kunne ønske oss. Vi ble veldig hyggelig tatt imot og hadde det flott. Hotellet er nytt og pent og alltid skinnende rent. De ansatte smiler og gjør oppholdet til noe ekstra. Her var det både velkomstgave og avskjedsgave og overraskelser innimellom. De brydde seg om gjestene sine. Hotellet var nytt, smakfullt innredet og hadde et flott bassengområde med mange solsenger. Rommet hadde minibar med kjøleskap som hadde plass til egne kjølevarer. I bassengområdet kunne man bestille drikkevarer og småretter. Flott! Taxi fra byen koster 6 Euro. Byen Parga er kjempefin. Men det er deilig å komme tilbake til fredelige Golden Lion Hotel. Vi kommer helt sikker tilbake.

 
26.06.2024

av Geo S Norrköping, Sverige

Utmärkt service och minnesvärd vistelse på det nästa hotellet

Det bästa med hotellet var utan tvekan personalen. Aggeliki och resten av teamet var exceptionella och hade alltid ett leende på läpparna. Deras varma och välkomnande attityd gjorde vår vistelse verkligen minnesvärd. De var inte bara professionella utan också mycket hjälpsamma. Varje gång vi hade en fråga eller behövde hjälp, fanns de där för att assistera oss. Dessutom var servicen på hotellet överlag fantastisk. Rummen var rena och bekväma, maten var läcker, och faciliteterna var välskötta. Vi kunde verkligen koppla av och njuta av vår tid där tack vare den utmärkta servicen och den vänliga atmosfären som personalen skapade. Det är utan tvekan det bästa hotellet vi någonsin har bott på.

 
11.06.2024

av lindabR1838XC Morarp, Sverige

Ljuvlig och avkopplande semester

Detta är ett jättefint hotell med fantastisk utsikt. Servicen är den bästa, personalen är alltid hjälpsam och glad. Man känner sig så välkommen. Fina rum med ac, och städningen får bästa betyg. Ett härligt poolområde med en större pool och en barnpool. En kyl med mini bar finns på rummet och du kan även köpa dryck, snacks, toast och sallad ut till poolen. Fantastisk frukostbuffé som har det mesta. Hit återvänder vi gärna.

 
11.10.2023

av Joanna G

Ένα από τα πιο τέλεια ταξίδια μας

Πεντακάθαρο ξενοδοχείο, ευγενικοί και χαμογελαστοί άνθρωποι έτοιμοι πάντα για να σε εξυπηρετήσουμε με το καλύτερο τρόπο. Το πρωινό τέλειο αλλά το καλύτερο είναι ότι απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου καφέ και όχι ένα σκέτο φίλτρου όπως στα περισσότερα ξενοδοχεία. Το συστήνω ανεπιφύλακτα