Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

63% anbefaler hotellet

57 vurderinger
Utmerket
 
12
Veldig bra
 
28
Bra
 
10
Mindre bra
 
4
Dårlig
 
3

Fem siste vurderinger

02.09.2019

Innlegg av KnutM118 Oslo, Norge

Greit hotell

Var her en uke i slutten av august. Bratt bakke opp til hotellet. Ligger direkte på stranda. Flott utsikt fra de fleste rommene. Elendig wifi. God renhold. Rommene er bra, badet likeså. Tekjøkkenet er dårlig utstyrt. Sengen er OK. Aircondition fungerte utmerket. Godt renhold.

 
28.10.2018

Innlegg av _sunnervik_lise Tønsberg, Norge

Fantastisk sted

Fantastisk hyggelig sted. Topp renhold! Badet er veldig lite. Koste oss med frokost, (som vi handlet på Super’n,)på balkongen hver morgen, og nøt utsikten. Fin gåtur til Parga by på kvelden for å spise middag. Vil garantert bo her neste gang og👍🏼

 
06.09.2018

Innlegg av Morten J Tønsberg, Norge

Flott utsikt

Hotellet har flott utsikt, fin liten pool, og kort vei til stranden. Det er en del trapper. Men, eieren sitter på en slags veranda oppunder hotellet og holder oversikt. Med walkitalkie og kikkert holder han oppsyn med gjester og sine ansatte som jobber med solstoler/parasoller og parkering. Dette er det første hotellet i Hellas for vår del med egen strand, hvor gjester har måtte betale for solstoler. Selv i fattige Albania var det gratis. Eieren virker overfladisk hyggelig, og umåtelig grisk. Han har hundrevis av solstoler på stranden, så egne gjester burde ha gratis tilgang. Men igjen, flott beliggenhet og herlig utsikt.

 
20.08.2018

Innlegg av 277arnee Bergen, Norge

Under forventet standard

Meget hyggelig betjening. Fantastisk beliggenhet i rolige omgivelser. Bodde i gammel del og standarden var dårlig. Grei størrelse på rom men lite utstyr på kjøkken samt bad/wc var lite innbydende. Måtte betale mere i gammel bygning fordi her var du garantert havutsikt. Var i kontakt med Ving som ikke informerte at bare 2 av 12 nye leiligheter ikke hadde havutsikt. Ville valgt ny leilighet.

 
27.05.2018

Innlegg av lykkeligea Bergen, Norge

1 uke flott opphold :)

Bodde 1 uke i det nye bygget (høyere stander) Kort vei til strand,nydelig utsikt. Hotellet har basseng med begrenset solsenger. 4 € for en solseng på stranden rett nedenfor (valtos beach) Rommet har aircondition og safe inkludert i prisen. Internett også men det er forferdelig dårlig! Sengen er hard,men vi hadde ingen problemer med det. (Ingen vond rygg) Renholdet er bra. Stuepiken tok oppvask også. (Husk tips) Personalet er veldig dårlig i engelsk og de forstår ikke hva man mener alltid. Men de er smilende blid og hjelpsom :) Stille og rolig plass. Er 2 mini marked i nærheten. Savnet at hotellet hadde servering på stranden og generelt på området. Går båt til gamle byen for 2,5 € en vei. Lang oppover bakke om man vil gå innover,god trim. Veldig dårlig tv kanaler og signaler. Alt i alt hadde vi et flott opphold her og kommer gjerne tilbake. Vi var ikke plaget av noe mygg. 3 stikk på 8 dager og vi tiltrekkes alltid av mygg. Anbefaler og bo i dette nye bygget. Vi bodde på rom 101. God Ferie 🇬🇷😄