Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 61 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
9,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
8,1 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Service
 
9,2 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

+
Beliggenhet nært til stranden
-
Oppgradering av frokostbuffeten, større TV, oppgradere dusj og toalett.

Bekreftet gjest: 2024-07-15


8 av 10

+
Maten, servicen og plasseringen. Det var nærme nokk sentrumet slik du kunne gå dit om kvelden da det ikke var på sitt varmeste for å prøve resturantene og se Parga. Maten på hotellet var veldig god og servicene er ikke noe å klage på, men drikken på hotellet var litt vel dyr, men det gikk bra for man kan ikke forvente ting er gratis heller. Vi ble hilst hver morgen og kveld av ansatte som gjorde at vi følte oss sett og brydd om.
-
Det var mye trapper som jeg selv ikke hadde oppfattet det skulle være på hotellet, men det gikk bra.

Bekreftet gjest: 2024-06-24


8 av 10

+
Rene rom og ryddige uteområder. Vennlig personal.
-
?

Bekreftet gjest: 2024-06-24


9 av 10

+
Utsikt , beliggenhet og god service. Kort vei til Strand . Fin avstand til Parga sentrum
-
Badet var lite og det ble brukt dusjforheng . Papir i bøtte.

Bekreftet gjest: 2024-06-17


8 av 10

+
Rom var koselig og med perfekt utsikt - øverste etasje. Mange trapper, men bare 20 m. til sjøen! Vi hadde også kjøkken! Brukte bare vannkoker, men uansett det var bra. Veldig hyggelige gutter i resepsjon - hilsen til Panos!
-
Det var litt ubehagelig at hotelleier satt alltid der og det føltes som om mann var under observasjon.

Bekreftet gjest: 2024-06-10


8 av 10

+
Beliggenhet, flott strand, hyggelig personal, rolig på hotell og strand.
-
Liten trang dusj med dusjforheng - vann over hele badet.

Bekreftet gjest: 2024-06-10


9 av 10

+
Høy standard på rom og fellesarealer. God utsikt. Litt musikkstøy fra baren under når vindu er åpent.
-
Meget bra, men et lite minus for rengjøring av kopper og glass på rommet.

Bekreftet gjest: 2024-06-03


9 av 10

+
service og vennlige ansatte.flott utsikt. Vi var uheldig etter 4 dager fikk vi et par ved siden av som røykte veldig mye hele tiden.Det blir jeg dårlig av. Hotellet tilbød oss nytt rom langt unna dem.Veldig god service.
-

Bekreftet gjest: 2024-05-27


3 av 10

+
Rengjøring
-

Bekreftet gjest: 2023-09-25


10 av 10

+
Beliggenheten med fantastisk havutsikt. Renholdet og hyggelig betjening
-
Litt mange trapper. Tunge å gå i varmen, spesielt siden vi hadde rom i 3.etasje

Bekreftet gjest: 2023-09-18


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

63% anbefaler hotellet

81 vurderinger
Utmerket
 
27
Veldig bra
 
34
Bra
 
13
Mindre bra
 
4
Dårlig
 
3

Fem siste vurderinger

02.09.2019

av KnutM118 Oslo, Norge

Greit hotell

Var her en uke i slutten av august. Bratt bakke opp til hotellet. Ligger direkte på stranda. Flott utsikt fra de fleste rommene. Elendig wifi. God renhold. Rommene er bra, badet likeså. Tekjøkkenet er dårlig utstyrt. Sengen er OK. Aircondition fungerte utmerket. Godt renhold.

 
28.10.2018

av _sunnervik_lise Tønsberg, Norge

Fantastisk sted

Fantastisk hyggelig sted. Topp renhold! Badet er veldig lite. Koste oss med frokost, (som vi handlet på Super’n,)på balkongen hver morgen, og nøt utsikten. Fin gåtur til Parga by på kvelden for å spise middag. Vil garantert bo her neste gang og👍🏼

 
06.09.2018

av mortenj402 Tønsberg, Norge

Flott utsikt

Hotellet har flott utsikt, fin liten pool, og kort vei til stranden. Det er en del trapper. Men, eieren sitter på en slags veranda oppunder hotellet og holder oversikt. Med walkitalkie og kikkert holder han oppsyn med gjester og sine ansatte som jobber med solstoler/parasoller og parkering. Dette er det første hotellet i Hellas for vår del med egen strand, hvor gjester har måtte betale for solstoler. Selv i fattige Albania var det gratis. Eieren virker overfladisk hyggelig, og umåtelig grisk. Han har hundrevis av solstoler på stranden, så egne gjester burde ha gratis tilgang. Men igjen, flott beliggenhet og herlig utsikt.

 
20.08.2018

av 277arnee Bergen, Norge

Under forventet standard

Meget hyggelig betjening. Fantastisk beliggenhet i rolige omgivelser. Bodde i gammel del og standarden var dårlig. Grei størrelse på rom men lite utstyr på kjøkken samt bad/wc var lite innbydende. Måtte betale mere i gammel bygning fordi her var du garantert havutsikt. Var i kontakt med Ving som ikke informerte at bare 2 av 12 nye leiligheter ikke hadde havutsikt. Ville valgt ny leilighet.

 
27.05.2018

av lykkeligea Bergen, Norge

1 uke flott opphold :)

Bodde 1 uke i det nye bygget (høyere stander) Kort vei til strand,nydelig utsikt. Hotellet har basseng med begrenset solsenger. 4 € for en solseng på stranden rett nedenfor (valtos beach) Rommet har aircondition og safe inkludert i prisen. Internett også men det er forferdelig dårlig! Sengen er hard,men vi hadde ingen problemer med det. (Ingen vond rygg) Renholdet er bra. Stuepiken tok oppvask også. (Husk tips) Personalet er veldig dårlig i engelsk og de forstår ikke hva man mener alltid. Men de er smilende blid og hjelpsom :) Stille og rolig plass. Er 2 mini marked i nærheten. Savnet at hotellet hadde servering på stranden og generelt på området. Går båt til gamle byen for 2,5 € en vei. Lang oppover bakke om man vil gå innover,god trim. Veldig dårlig tv kanaler og signaler. Alt i alt hadde vi et flott opphold her og kommer gjerne tilbake. Vi var ikke plaget av noe mygg. 3 stikk på 8 dager og vi tiltrekkes alltid av mygg. Anbefaler og bo i dette nye bygget. Vi bodde på rom 101. God Ferie 🇬🇷😄