Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong, noen med havutsikt. En dobbeltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Illy kaffemaskin, kapsler ved ankomst inkludert påfyll kan kjøpes i resepsjonen. TV. Tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 34 kvm
Antall personer: 1-2

Dobbeltrom i etasje

Dobbeltrom i etasje med balkong, noen med havutsikt. En trapp opp er det en sovehems med en dobbeltseng samt et bad med dusj og wc. Nede er det en stuedel med sofa samt et bad med dusj og wc. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap.. Vannkoker samt kaffe og te. Illy kaffemaskin, kapsler ved ankomst inkludert påfyll kan kjøpes i resepsjonen. TV. Tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 34 kvm
Antall personer: 1-2

Dobbeltrom med eget basseng

Dobbeltrom med eget basseng på markterrassen. På terrassen er det to solsenger samt stige ned i bassenget. En dobbeltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Illy kaffemaskin, kapsler ved ankomst inkludert påfyll kan kjøpes i resepsjonen. TV. Tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 34 kvm
Antall personer: 1-2