Dobbeltrom

Pene dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Kjøleskap. En flaske vann i rommet ved ankomst. TV. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekar/dusj og wc. Markterrasse med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 22 kvm
Antall personer: 1-2

Ettromsleilighet

Romslige ettromsleiligheter med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Minikjøkken/hverdagsrom med kokeplater, kjøleskap og enkel kjøkkenutstyr. En flaske vann i leiligheten ved ankomst. TV. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekar/dusj og wc. Balkong med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 2-3

Ettromsleilighet i etasje

Ettromsleiligheter i etasje med to senger på sovehems og et minikjøkken/hverdagsrom med mulighet til ekstraseng i sovesofa i inngangsetasjen. Kokeplater, kjøleskap og enkel kjøkkenutstyr. En flaske vann i leiligheten ved ankomst. TV. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekar/dusj og wc. Balkong med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 2-4

Juniorsuite

Juniorsuiter består av to soverom. En flaske vann i rommet ved ankomst. TV. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekar/dusj og wc. Balkong med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 2-4

Større dobbeltrom

Større dobbeltrom med en komfortabel dobbeltseng. Kjøleskap. En flaske vann i rommet ved ankomst. TV. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekar/dusj og wc. Balkong med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 2-3