Enetiko

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Enetiko er et koselig hotell med en familiær atmosfære som ligger på en høyde i utkanten av Parga. Utsikten fra hotellet og bassengområdet er henførende og så vel stranda som sentrum ligger i gangavstand fra hotellet.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter i etasje for 2-4 personer. Ettromsleiligheter for 2-3 personer. Dobbeltrom for 1-2 personer. Større dobbeltrom for 2-3 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 900 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Enetiko er et mindre hotell, bygd i tradisjonell stil og omgitt av oliventrær, beliggende på en høyde knapt en kilometer fra sentrum i Parga.

Lekkert bassengområde med utsikt over Panagia Island og havna i Parga. Basseng med gratis solsenger og parasoller samt en jacuzzi. I pool-/snackbaren serveres varm og kald drikke samt enkle retter hele dagen og sen ettermiddag.

Resepsjonen er åpen fra tidlig morgen til sen kveld. Boksetrening. Cirka 600 meter til den grovkornede sandstranda Krioneri der solsenger og parasoller kan leies. Bratt bakke opp til hotellet, ved ankomst/avreise stopper bussen av den grunn et stykke fra hotellet, alt bagasje transporteres til hotellet.

Måltider

Rommene:

  • Frokostbuffé inkludert.

Leilighetene:

  • Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Bratt bakke opp til hotellet.