Naxos Beach

Naxos Beach passer for den som ønsker seg late feriedager på solsenga. Når det blir tid for en forfriskende dukkert, kan du velge mellom det hyggelige bassengområdet og den fine St. Georgestranda. Det er bare en kort spasertur inn til Naxos sentrum med strandpromenaden og alt hva byen har å by på.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Frokost hage. Veldig oppmerksom personal ved frokost buffet.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 850 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Enkle, hyggelige Naxos Beach ligger i rolige omgivelser ved St. Georgestranda. Til stranda går du på noen minutter og det er kort vei til sentrum og havnepromenaden med shopping og restauranter. Hotellet har et fint bassengområde med solsenger og parasoller. Poolbar.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjonen er åpen fra kl. 8.00 til 22.00.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Verdt å vite

Les mer om transport t/r Naxos før du bestiller reisen.

Alle hotell – Naxos by

Spiros

Spiros er et hyggelig og familiært leilighetshotell med et fint bassengområde. Her bor du i fine og lyst innredede leiligheter. Nyt livet ved hotellets basseng eller gå det lille stykke inn til den deilige St. George-stranda, med herlig badevann. Det er også nært sentrum med shopping og restauranter.

Asteria

Asteria i Naxos by ligger perfekt til nesten helt ned til sjøkanten. Her kan du innta frokosten og herlig havutsikt på hotellterrassen. Og de hyggelige tavernaene og sjarmerende butikkene i Naxos by ligger bare en liten spasertur unna.

Aeolis Naxos

På Aeolis Naxos bor du på et lite hotell ikke langt fra det store utvalget av restauranter, shopping og folkeliv i Naxos by. Hotellet ligger forlokkende nært den fine stranda, men foretrekker du bassenget så har du selvsagt hotellets basseng enda nærmere.

Sagterra

Sagterra på Naxos ligger ideelt til bare en kort spasertur fra så vel St. Georgestranda som sentrum av Naxos by. Foretrekker du å bli på hotellet er det et basseng hotellets hage.

Naxos Holidays

Naxos Holidays er akkurat sånn skal et feriehotell i Hellas være – fine, hvite steinhus som ligger rundt et hyggelig bassengområde! De fine omgivelsene får deg raskt i feriestemning og bassengområdet er det naturlige samlingspunktet.

Alkyoni Beach

Bor du på Alkyoni Beach er det bare å ta på seg badetøyet, slenge strandhåndkleet over skulderen og rusle ned til stranda, som ligger rundt 30 meter nedenfor hotellet. Til bassenget er veien enda kortere så for badeengler er dette hotellet midt i blinken. Kort vei inn til Naxos sentrum og hyggelig personale gjør hotellet til en feriefavoritt.

Sphinx

Sphinx ligger midt i Naxos by med tavernaer, barer og byens fornøyelser rett rundt hjørnet. Sandstranda Saint George ligger bare en kort spasertur unna. Hotellet byr på lyse og pene dobbeltrom samt et veldig hyggelig personale.

Naxos Resort

Naxos Resort ligger i rolige omgivelser ikke langt fra sandstranda St. George og Naxos by, og er et populært hotell hos våre gjester. Her er det bassengområde med solsenger og parasoller. Fra hotellets restaurant er det vakker utsikt over bassenget og havet.