Naxos Beach

Naxos Beach passer for den som ønsker seg late feriedager på solsenga. Når det blir tid for en forfriskende dukkert, kan du velge mellom det hyggelige bassengområdet og den fine St. Georgestranda. Det er bare en kort spasertur inn til Naxos sentrum med strandpromenaden og alt hva byen har å by på.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Service, familie bedrift meget behjelpelige og smilende 🌞 frokost buffet med hjemmelaget mat,ren...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 850 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Enkle, hyggelige Naxos Beach ligger i rolige omgivelser ved St. Georgestranda. Hotellet har et fint bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Poolbar. Gratis wifi. Gangavstand til strand, sentrum og havnepromenaden med shopping og restauranter. Hage og lekeplass. Gratis parkering.

Måltider

  • Enkel frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Måltidene serveres på nabohotellet Alkyoni Beach.

Verdt å vite

  • Les mer om transport t/r Naxos før du bestiller reisen.
  • Resepsjonen er åpen mellom kl. 8.00 og 21.00.

Alle hoteller – Naxos by

Blue Sky (Naxos)

Blue Sky på Naxos er perfekt for deg som vil ha kort vei til stranda og kunne gå inn til Naxos by med restauranter og fornøyelser om kvelden. Hotellets leiligheter er i ulike størrelser og innredet med lyse møbler.

Spiros

Spiros er et hyggelig leilighetshotell som består av flere bygninger og har et fint bassengområde hvor du kan slappe av i solsenga. Den herlige St. Georgestranda ligger ikke langt unna og det er kort vei til sentrum med butikker og restauranter.

Asteria

Asteria i Naxos by ligger perfekt til nesten helt ned til sjøkanten. Her kan du innta frokosten og herlig havutsikt på hotellterrassen. Og de hyggelige tavernaene og sjarmerende butikkene i Naxos by ligger bare en liten spasertur unna.

Naxos Resort

Naxos Resort ligger i rolige omgivelser ikke langt fra sandstranda St. George og Naxos by, og er et populært hotell hos våre gjester. Her er det bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Fra hotellets restaurant er det vakker utsikt over bassenget og havet.

Alkyoni Beach

Bor du på Alkyoni Beach er det bare å ta på seg badetøyet, slenge strandhåndkleet over skulderen og rusle ned til stranda, som ligger rundt 30 meter nedenfor hotellet. Til bassenget er veien enda kortere så for badeengler er dette hotellet midt i blinken. Kort vei inn til Naxos sentrum og hyggelig personale gjør hotellet til en feriefavoritt.

Naxos Holidays

Naxo Holidays er akkurat sånn skal et feriehotell i Hellas være – fine, hvite steinhus som ligger rundt et hyggelig bassengområde! De fine omgivelsene får deg raskt i feriestemning og bassengområdet er det naturlige samlingspunktet.

Aeolis (Naxos)

På Aeolis bor du på et lite hotell ikke langt fra det store utvalget av restauranter, shopping og folkeliv i Naxos by. Hotellet ligger forlokkende nært den fine stranda, men foretrekker du bassenget så har du selvsagt hotellets basseng enda nærmere.

Sagterra

Sangterra på Naxos ligger ideelt til bare en kort spasertur fra så vel Saint George-stranda som sentrum av Naxos by. Foretrekker du å bli på hotellet er det et basseng hotellets hage. Solsenger og parasoller kan du selvsagt låne.