Transport

Naxos

Her har vi samlet nyttig informasjon om videre transport fra Santorini til Naxos.


Ankomst Naxos

Når du har landet på Santorini blir det buss til havna og deretter båtreise til Naxos. Fra havna i Naxos by er det så buss videre til hotellene.

  • Buss fra Santorinis flyplass til havna cirka 25 minutter.
  • Båt Santorini-Naxos, cirka 3–3,5 timer, avhenger av båttype.
  • Buss fra havna på Naxos til hotellene cirka 10–25 minutter.

Når du har landet på Santorini kan ventetid på andre innkommende fly forekomme før turen går videre venter videre transport til havna i Korfu by der fergen går til Paxos.

Avreise Naxos

  • Båtavgang fra Naxos til Santorini vanligvis lørdag morgen, cirka klokka 6.00.
  • På Santorini venter busser for direkte transport til flyplassen. Bussturen tar cirka 25 minutter.
  • I visse perioder kan transporten fra Naxos til Santorini skje ved lunsjtid på fredag. Overnatting på hotell på Santorini fra fredag til lørdag, og deretter transfer til flyplassen på lørdag. Overfarten mellom Naxos og Santorini tar cirka 3 timer og 30 minutter.

Vennligst merk

Ved uforutsette hendelser utenfor Apollos kontroll, slik som vær og vind eller flyforsinkelser kan endringer og overnatting på Santorini forekomme. Det samme gjelder ved reise i lavsesong (vår og høst) da det kan være noe begrensninger i antall båtavganger.


Bestill transport hjemmefra

Transport bestilles som tillegg til reisen og inkluderer båtbillettene. Bestiller du på forhånd, slipper du å ordne det selv etter ankomst til Santorini. Gjelder kun dersom du har bestilt fly og hotell, har du kun flybillett må du selv sørge for videre transport i Naxos.


Bestill transport her


Tillegg til charterreisen

Se flere av våre mest populære tillegg, alt for at du skal få en så bra og behagelig reise som mulig.

Innsjekket bagasje

Når du reiser på charter med Apollo så er alltid håndbagasje inkludert dog etter flyselskapets vektbegrensning. Innsjekket bagasje er et tillegg mot en ekstra kostnad.

Les mer om bagasje

Transport til og fra flyplassen

Med en forhåndsbestilt transport mellom flyplassen og hotellet får du en smidigere reise. Reis trygt, sikkert og enkelt – til og fra hotellet.

Les mer om transport

Alle tillegg

Hos Apollo har vi en rekke tillegg som du kan legge til reisen din for å gi den det lille ekstra. Velg blant tillegg før reisen, under flyreisen og på reisemålet.

Se alle tillegg