Asteria

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Asteria i Naxos by ligger perfekt til nesten helt ned til sjøkanten. Her kan du innta frokosten og herlig havutsikt på hotellterrassen. Og de hyggelige tavernaene og sjarmerende butikkene i Naxos by ligger bare en liten spasertur unna.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten, betjeningen og frokosten.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Asteria i Naxos by er et enkelt hotell med ypperlig beliggenhet ved St. Georgestranda. Start dagen med frokost på hotellets store veranda med utsikt over St. Georgebukta. Herfra har du gangavstand til sentrum og havnepromenaden i Naxos by, hvor det er et stort utvalg av tavernaer og shopping. Solsenger, parasoller og vannsport på sandstranda St. George mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Deponering i resepsjonen inkludert. Lokaltrafikken kan oppfattes som forstyrrende i enkelte rom.

Måltider

Inkludert:

  • Enkel frokostbuffé.

Verdt å vite

Les mer om transport t/r Naxos før du bestiller reisen.

Alle hotell – Naxos by

Spiros

Spiros er et hyggelig og familiært leilighetshotell med et fint bassengområde. Her bor du i fine og lyst innredede leiligheter. Nyt livet ved hotellets basseng eller gå det lille stykke inn til den deilige St. George-stranda, med herlig badevann. Det er også nært sentrum med shopping og restauranter.

Naxos Beach

Naxos Beach passer for den som ønsker seg late feriedager på solsenga. Når det blir tid for en forfriskende dukkert, kan du velge mellom det hyggelige bassengområdet og den fine St. Georgestranda. Det er bare en kort spasertur inn til Naxos sentrum med strandpromenaden og alt hva byen har å by på.

Aeolis Naxos

På Aeolis Naxos bor du på et lite hotell ikke langt fra det store utvalget av restauranter, shopping og folkeliv i Naxos by. Hotellet ligger forlokkende nært den fine stranda, men foretrekker du bassenget så har du selvsagt hotellets basseng enda nærmere.

Sagterra

Sagterra på Naxos ligger ideelt til bare en kort spasertur fra så vel St. Georgestranda som sentrum av Naxos by. Foretrekker du å bli på hotellet er det et basseng hotellets hage.

Naxos Holidays

Naxos Holidays er akkurat sånn skal et feriehotell i Hellas være – fine, hvite steinhus som ligger rundt et hyggelig bassengområde! De fine omgivelsene får deg raskt i feriestemning og bassengområdet er det naturlige samlingspunktet.