Katerina (Naxos)

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

På Katerina gjør personalet sitt ytterste for at du skal føle deg hjemme og nyte ferien til fulle. Hotellet ligger i rolige, landlige omgivelser og det er bare en kort spasertur til nærmeste strand.

Barn reiser fra kun 998,–

Til dette hotellet reiser barn ekstra billig i sommer og på sensommeren.

Barnepriser under sesongen:

• Høysesong (22/6-5/8): 2 998,–
• Sensommer (6/8-31/8): 998,–

Gjelder barn i alderen 2-11 år som overnatter i ekstraseng. Gjelder utvalgte romtyper.

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer.. Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Stille og rolig og god rengjøring
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 60 m
Til sentrum: 55 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hyggelige Katerina ligger nært stranda i Agios Prokopios. Her er det en vakker hage med et hyggelig bassengområde med solsenger og parasoller.

Frokostservering. Det er også et lite treningsrom med noen få apparater. Hamam og badstue mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Trapper inne på hotellområdet. Hotellet ligger i rolige omgivelser og det er 6 kilometer til Naxos by. Begrenset trafikk.

Måltider

Dobbeltrom:
Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Leilighetene:
Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Les om transport t/r Naxos før du bestiller.

Alle hotell – Agia Anna, Agios Prokopios, Plaka Beach & Mikri Vigla

Harmony Naxos

Beliggenheten nært stranda er kanskje den største fordelen med å bo på Harmony Naxos, og for den som liker bassengbad kommer til å trives i det hyggelige bassengområdet. Det er bare en kort spasertur til Agia Annas sentrum med restauranter og tavernaer.

Aegean Land

Smakfullt og moderne er stikkord for det meget pene Aegean Land på Naxos. I tillegg ligger det i rolige omgivelser ved Plaka Beach. Her er det et pent bassengområde med mange solsenger. En kort spasertur unna ligger sentrum av Agia Anna med tavernaer og restauranter.

Evdokia

Det familieeide leilighetshotellet Evdokia er bygd i tradisjonell kykladisk stil og ligger fint til ved den rolige stranda Plaka Beach. Evdokia har en genuin gresk atmosfære med rolige og hyggelige omgivelser.

Naxos Palace

Naxos Palace er et enkelt hotell som ligger i utkanten av Agios Prokopios. Hotellet har et bassengområde hvor du kan nyte feriedagene. Når det er tid for lunsj byr poolbaren på enkle retter eller kanskje en nydelig moussaka til lunsj? En av Naxos finere strender, den i Agios Prokopios ligger en drøy kilometer fra hotellet. Vil du på by'n kan du enkelt ta deg inn til Naxos by med lokalbussen.

Plaza Beach

Hvite steinhus og en hyggelig atmosfære, et bassengområde med et basseng og et separat barnebasseng som omgis av en frodig hage – der har du Plaza Beach! Det er også en jacuzzi oe et treningsrom på hotellet, og på bare noen minutter kommer du til den deilige sandstranda.

Mikri Vigla Beach Resort

Mikri Vigla Beach Resort ligger like ved den flotte sandstranda Mikri Vigla, rett utenfor Plaka på Naxos. Hotellet er det perfekte valget for deg som liker strandlivet med venner eller familien. Her venter herlige dager med windsurfing, kitesurfing og sandvolleyball eller late dager med sandslott, en bok i skyggen under parasollen eller bare ren avkobling på bassengkanten.

Orkos Beach

Orkos Beach bor du på stranda i Mikri Viglia som nok er mest kjent for kitesurfing og windsurfing, men passer også perfekt for en avslappende familieferie. Hotellet er hvitt og har en lekker og stilren design med innslag av steinvegger og lyse møbler. Her bor du stilrent i lyse og fine rom og suiter med duse naturfarger.