Ferge til Naxos

Transport t/r Naxos

Transport fra Santorini til Naxos

Flyet lander på Santorini; transport til Naxos skjer vanligvis ankomstdagen. Buss til havna (cirka 25 minutter), og videre med båt til Naxos cirka kl. 15.15. Avgangstiden kan endres avhengig av andre innkommende fly. Overfarten mellom Santorini og Naxos tar cirka 3 timer og 30 minutter.

Transport fra Naxos til Santorini

Båtavgang fra Naxos til Santorini vanligvis lørdag morgen, cirka klokka 06.00. På Santorini venter busser for direkte transport til flyplassen. Bussturen tar cirka 25 minutter.

I visse perioder kan transporten fra Naxos til Santorini skje ved lunsjtid på fredag. Overnatting på hotell på Santorini fra fredag til lørdag, og deretter transfer til flyplassen på lørdag. Overfarten mellom Naxos og Santorini tar cirka 3 timer og 30 minutter.

 


Avhengig av vær og vind eller uforutsette hendelser utenfor Apollos kontroll kan ventetid mellom flyankomst og båtreise, og/eller overnatting på Santorini både på ut- og hjemreise, forekomme på alle våre flyvninger.

Reisende som kun har kjøpt flybilletter kan ikke bestille transport gjennom Apollo, men må selv besørge båtbilletter og evnt. transport t/r havna.

Bestill transport hjemmefra

Transport bestilles som tillegg til reisen og inkluderer båtbillettene. Bestiller du på forhånd, slipper du å ordne alt selv når du ankommer Santorini. Gjelder kun dersom du har bestilt fly og hotell.

Bestill transport her


Tillegg til charterreisen

Se flere av våre mest populære tillegg, alt for at du skal få en så bra og behagelig reise som mulig.

Innsjekket bagasje

Når du reiser på charter med Apollo så er alltid håndbagasje inkludert dog etter flyselskapets vektbegrensning. Innsjekket bagasje er et tillegg mot en ekstra kostnad.

Les mer om bagasje

Transport til og fra flyplassen

Med en forhåndsbestilt transport mellom flyplassen og hotellet får du en smidigere reise. Reis trygt, sikkert og enkelt – til og fra hotellet.

Les mer om transport

Alle tillegg

Hos Apollo har vi en rekke tillegg som du kan legge til reisen din for å gi den det lille ekstra. Velg blant tillegg før reisen, under flyreisen og på reisemålet.

Se alle tillegg