Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong og havutsikt. En dobbeltseng. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, oppvaskmaskin (oppvaskmiddel inkl.), mikrobølgeovn og enkelt kjøkkenutstyr. Nespresso kaffemaskin (6 kapsler inkl.). Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV med Netflix. Badekåper og tøfler. Vaskemaskin (vaskepulver inkl.) og tøydamper. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 26 kvm
Antall personer: 2

Ettromsleilighet i etasje

Ettromsleiligheter i etasje med balkong og havutsikt. En trapp opp er det sovehems med dobbeltseng. I inngangsetasjen er det mulig med ekstraseng. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, oppvaskmaskin (oppvaskmiddel inkl.), mikrobølgeovn og enkelt kjøkkenutstyr. Nespresso kaffemaskin (6 kapsler inkl.). Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV med Netflix. Badekåper og tøfler. Vaskemaskin (vaskepulver inkl.) og tøydamper. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 43 kvm
Antall personer: 2 / 2-4

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong og havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, oppvaskmaskin (oppvaskmiddel inkl.), mikrobølgeovn og enkelt kjøkkenutstyr. Nespresso kaffemaskin (6 kapsler inkl.). Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV med Netflix. Badekåper og tøfler. Vaskemaskin (vaskepulver inkl.) og tøydamper. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 eller 52 kvm
Antall personer: 2 / 2-4