Ettromsleilighet

Enkle og fine ettromsleiligheter med minikjøkken. Kokeplater, stekeovn, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter, vannkoker og brødrister. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. TV. Noen leiligheter har dusj og wc og andre badekar/dusj og wc, alle har hårføner. Inngang via uteplassen. Balkong med havutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke.

Antall personer: 1-2

Mindre toromsleilighet

Mindre toromsleiligheter med ett soverom og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Kokeplater, stekeovn, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter, vannkoker og brødrister. Ekstrasengen er en vanlig seng som står i det kombinerte oppholdsrommet/minikjøkkenet og gjør at det blir ganske trangt i rommet. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. TV. Noen leiligheter har dusj og wc og andre badekar/dusj og wc, alle har hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke.

Antall personer: 2-3

Toromsleilighet

Enkle toromsleiligheter med ett soverom og kombinert oppholdsrom/minikjøkken, hvor det står en enkeltseng og en køyeseng. Kokeplater, stekeovn, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter, vannkoker og brødrister. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. TV. Noen trappetrinn inne i leiligheten. Noen leiligheter har dusj og wc og andre badekar/dusj og wc, alle har hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke.

Antall personer: 4-5

Treromsleilighet

Enkle treromsleiligheter med to soverom og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. To av sengeplassene er i køyeseng. Kokeplater, stekeovn, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter, vannkoker og brødrister. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. TV. Noen trappetrinn inne i leiligheten. Noen leiligheter har dusj og wc og andre badekar/dusj og wc, alle har hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke.

Antall personer: 4-6