Archontiko Petras 1821

apollo mondo one of a kind

På Archontiko Petra 1821 på Lesvos kan vi love genuin gjestfrihet og autentiske opplevelser. Du bor bare noen minutter fr strand og sentrum på et hjemmekoselig boutique-hotell i engelsk landlig stil. På dette Apollo Mondo One of a Kind-hotell kan du slå deg ned på verandaen med en god bok og nyte duftene fra hotellets koselige lille hage!

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 2 personer. Større superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Stille og rolig. Hyggelig ansatt Irini som gjorde alt for at vi skulle ha det bra. Flott og varie...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Archontiko Petras 1821 er et koselig boutiquehotell som ligger i en bygning fra 1821, og som hotell har det eksistert siden 2008. Hotellets sjarm er den personlige atmosfæren, de fem individuelt innredede rommene, den hyggelige stua med peis, verandaen og den frodige hagen.

Mat og drikke
Frokosten er inkludert i prisen og serveres ofte av eierinnen selv. Du kan spise frokosten i den koselige stua eller utendørs i hagen eller på verandaen.

For en annerledes og koselig kveld kan du benytte grillplassen i hagen og tilberede en enklere middag.

Øvrig om hotellet
Wifi inkludert på hele hotellet. Parkeringsplass for to biler. Ved ankomst og avreise stopper bussen cirka 350 meter fra hotellet. Det siste stykket må du gå med din egen bagasje.

Omgivelsene
Hotellet ligger bare noen minutters gange fra stranda og sentrum i Petra. Gå ikke glipp av et besøk i kirken i Petra, den ligger 114 trappetrinn opp på en vulkansk klippe med vakker utsikt, både kirken og utsikten er vel verdt anstrengelsen.

Vi kan anbefale en rolig spasertur langs den strand med pinjetrær, eller kanskje en middag med greske spesialiteter, grillet fisk eller et iskaldt glass Retsina på en av tavernaene i sentrum?

Måltider

Inkludert:

  • Frokost, serveres fra kl. 7.00 til 10.30.
Apollo Mondo One Of A Kind
  • Unike hotellopplevelser
  • Gjennomtenkt helhet og atmosfære
  • Nøye utvalgt av Apollo
  • Klassifisering minimum 3

Alle hotell – Petra

Alma Beach

I vakre omgivelser i utkanten av Petra ligger det fine hotellet Alma Beach. Hotellet ligger på en høyde og er som en liten by med fantastisk utsikt over havet og byen Petra. Velkommen til et stykke autentisk Hellas!

Panorama Hotel (Lesvos)

På familieeide Panorama Hotel i Petra på Lesvos venter en herlig atmosfære, et hyggelig bassengområde og en vakker utsikt over omgivelsene. Vil du ta et avkjølende dykk i havet ligger stranda i Petra bare en kort spasertur fra hotellet.

Miramare Lesvos

Et lite stykke fra sentrum i Petra på nordre Lesvos finner du hotell Miramare. Hotellet ligger like ved havet, men til stranda er det noen minutters gange. Tavernaer og kaféer finns også innen rekkevidde.

Clara Resort

Clara Resort ligger like utenfor Petra på Lesvos og her venter en rolig og avslappende ferietilværelse på et litt eldre og sjarmerende hotell. Hvil ut ved bassenget eller på stranda og avslutt dagen til solnedgangen fra uteplassen din – alle rom har havutsikt!

Defkalion

Når du kommer til leilighetshotellet Defkalion kommer eierinnen Toula til å ta hånd om deg på den aller beste måten. Her bor du i fine leiligheter, der du kan lage frokost og lunsj og nyte feriedagene på balkongen og deilige bad i bassenget, eller så tar du med deg en kurv med mat til stranda. Mot kvelden kan du ta en kortere spasertur inn til Petras sentrum for en middag.