Alma Beach

I vakre omgivelser i utkanten av Petra ligger det fine hotellet Alma Beach. Hotellet ligger på en høyde og er som en liten by med fantastisk utsikt over havet og byen Petra. Velkommen til et stykke autentisk Hellas!

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2 personer. Toromsleiligheter for 3-4 personer. Dobbeltrom for 2-3 personer. Superiorrom for 2 personer. Kampanjerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Frokosten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Alma Beach er det et fint bassengområde med saltvannsbasseng med barneseksjon samt solsenger og parasoller. Badehåndklær. Poolbar som også serverer snacks og enklere retter.

Hotellet har en á la carte-restaurant. På stranda ligger et hyggelig ouzeri (ikke i hotellets regi) som mange av hotellets gjester besøker.

Wifi inkludert i fellesområdene. Det er nivåforskjeller og trapper inne på det vidstrakte hotellområdet. Støy fra hovedveien kan oppfattes som forstyrrende i visse deler av hotellet. Det er en bakke ned til stranda Avlaki.

Inn til Petra sentrum er det cirka 1 kilometer og til den største byen i området Molivos er det cirka 8 kilometer. Nærmeste strand er Avlaki og der er det solsenger og parasoller mot avgift.

Måltider

Ett- og toromsleilighetene:

  • Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.

Dobbeltrom, superiorrom og kampanjerom:
Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Petra

Panorama Hotel (Lesvos)

På familieeide Panorama Hotel i Petra på Lesvos venter en herlig atmosfære, et hyggelig bassengområde og en vakker utsikt over omgivelsene. Vil du ta et avkjølende dykk i havet ligger stranda i Petra bare en kort spasertur fra hotellet.

Miramare Lesvos

Et lite stykke fra sentrum i Petra på nordre Lesvos finner du hotell Miramare. Hotellet ligger like ved havet, men til stranda er det noen minutters gange. Tavernaer og kaféer finns også innen rekkevidde.

Clara Resort

Clara Resort ligger like utenfor Petra på Lesvos og her venter en rolig og avslappende ferietilværelse på et litt eldre og sjarmerende hotell. Hvil ut ved bassenget eller på stranda og avslutt dagen til solnedgangen fra uteplassen din – alle rom har havutsikt!

Archontiko Petras 1821

På Archontiko Petra 1821 på Lesvos kan vi love genuin gjestfrihet og autentiske opplevelser. Du bor bare noen minutter fr strand og sentrum på et hjemmekoselig boutique-hotell i engelsk landlig stil. På dette Apollo Mondo One of a Kind-hotell kan du slå deg ned på verandaen med en god bok og nyte duftene fra hotellets koselige lille hage!

Defkalion

Når du kommer til leilighetshotellet Defkalion kommer eierinnen Toula til å ta hånd om deg på den aller beste måten. Her bor du i fine leiligheter, der du kan lage frokost og lunsj og nyte feriedagene på balkongen og deilige bad i bassenget, eller så tar du med deg en kurv med mat til stranda. Mot kvelden kan du ta en kortere spasertur inn til Petras sentrum for en middag.