Mythical Coast Wellness Retreat

Sør for Mytilini på Lesvos, mellom de grønkledde fjellene og det glitrende havet, ligger det elegante Mythical Coast Wellness Retreat. Hotellet er nybygd sommeren 2023 og har et treningsrom og et fint spa for avkobling.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-3 personer. Dobbeltrum for 1-2 personer. Juniorsuite for 2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Deluxesuite for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Frokosten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,5 km
Til sentrum: 10 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mythical Coast Wellness Retreat venter et pent bassengområde med komfortable loungesenger, solsenger og parasoller. Bassenghåndklær inkludert. Vil du heller bade i havet ligger stranda bare en litt lengre spasertur unna.

Hotellet har en restaurant der du kan spise lunsj og middag. Her serveres greske retter samt fiske- og skalldyrsretter. Bar.

Vil du trene og ha det bar har hotellet et treningsrom og et velværesenter med innendørsbasseng, hamam, badstue samt massasje, alt mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Heis kun i hovedbygningen. Parkering utendørs for eventuell leiebil, ingen avgift. Vei må krysses for å komme til stranda. Nærheten til flyplassen gir en kort og enkel bussreise til hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé. Serveres kl. 7.30-10.30.

Verdt å vite

Vær oppmerksom på at når du er på Mythical Coast Wellness Retreat kan mobilen koble seg opp til en mast i Tyrkia og du kan dermed få høye kostnader. Dette kan skje uten at man får en SMS med informasjon og det er derfor viktig å være ekstra oppmerksom. Vi anbefaler at du kontakter din mobiloperatør for å få vite hva som gjelder for ditt abonnement.