Sunrise Resort

På Sunrise Resort i Molyvos venter en herlig ferie i vakre omgivelser på nordre Lesvos. Her kan du slappe av ved bassenget eller spasere ned til vakre Eftaloustranda. Vil du oppdage de trange smugene og gatene i hyggelige Molyvos kan du ta hotellbussen dit.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 8 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 450 m
Til sentrum: 2,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sunrise Resort ligger på en høyde i Eftalou, noen kilometer fra Molyvos, med utsikt over Egeerhavet og den tyrkiske kysten. Her er det et bassengområde med poolbar, to basseng og et barnebasseng. Solsenger og parasoller. En liten spasertur fra hotellet ligger det en mindre strand.

Hotellets restaurant serverer økologisk og lokalprodusert mat. Restauranten har sertifiseringen "Greek breakfast". Enkelte dager arrangeres det temakvelder som avsluttes med live musikk.

Treningsrom, bordtennis, jacuzzi og tennis. Yoga på forespørsel og badstue mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet.

Fire ganger daglig tilbyr hotellbuss inn til Molyvos sentrum. Lokalbussen har holdeplass i nærheten av hotellet som gjør det enkelt å besøke nabobyene Petra og Anaxos, eller Eftaloustranda som ligger cirka 900 meter fra hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffe og middag).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-10.30.
  • Middag kl. 19.30-21.30.

Alle hotell – Molyvos

Molyvos Queen

Leilighetshotellet Molyvos Queen ligger på en høyde med vakker utsikt over Egeerhavet. Her bor du i tradisjonelle leiligheter. For å komme til steinstranda kan du enten spasere eller leie en sykkel på hotellet. Den koselige lille havna i Molyvos hvor du finner flere tavernaer og barer, ligger kun en spasertur fra hotellet.

Aphrodite

Vil du bo nært havet er Aphrodite hotellet for deg. Det ligger rolig til i Eftalou-området og du kan velge mellom basseng og strand. Når kvelden kommer kan du spise middag i en av de to restaurantene på hotellet eller dra inn til Molyvos, der det er mange restauranter å velge blant langs den hyggelige havnepromenaden.

Adonis

Dette sjarmerende, lille hotellet bygd i typisk stil for øya ligger i utkanten av byen Molyvos. Takket være de mange tavernaene i dette distriktet har du god om tid til å oppdage det lokale kjøkkenet. Den vakre lille havna i Molyvos ligger en kort spasertur unna. Hotellterrassen har utsikt over middelalderslottet på høyden. Et utmerket lite hotell for dem som vil smake på den genuine greske atmosfæren.

Akti

Akti er en egen liten perle på den greske landsbygda blant olivenlunder og bougainvillea, like utenfor Molyvos. Fra hotellet og bassengområdet kan du nyte en fin solnedgang. Rett nedenfor hotellet ligger en stein- og rullesteinstrand.

Olive Press

Velkommen til Olive Press i Molyvos på Lesvos! Dette sjarmerende hotellet har en helt spesiell atmosfære og ligger i en ombygd olivenfabrikk. Her bor du i fint innredede dobbeltrom like ved havet.

Villa Iris

Villa Iris er et familiedrevet hotell som ligger i kort gangavstand fra sentrum av Molyvos og litt lenger unna, men fremdeles i gangavstand finner du stranda. Fra hotellet har du en vakker utsikt over de landlige omgivelsene og stemningen er både rolig og familiær.