Sunrise Resort

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

På Sunrise Resort i Molyvos venter en herlig ferie i vakre omgivelser på nordre Lesvos. Her kan du slappe av ved bassenget eller spasere ned til vakre Eftaloustranda. Vil du oppdage de trange smugene og gatene i hyggelige Molyvos kan du ta hotellbussen dit.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,3 av 10
Basert på 17 vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 450 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sunrise Resort ligger på en høyde i Eftalou, noen kilometer fra Molyvos, med utsikt over Egeerhavet og den tyrkiske kysten. Her er det et bassengområde med poolbar, to basseng og et barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller. En liten spasertur fra hotellet ligger det en mindre strand.

Hotellets restaurant serverer økologisk og lokalprodusert mat. Enkelte dager arrangeres det temakvelder som avsluttes med live musikk.

Hotellet tilbyr gratis treningsrom. Tennis og yoga mot avgift. Gratis bordtennis. Spabehandlinger mot avgift. Gratis jacuzzi. Badstue mot avgift. Fire ganger daglig tilbyr hotellet gratis buss inn til Molyvos sentrum. Lokalbussen har holdeplass i nærheten av hotellet som gjør det enkelt å besøke nabobyene Petra og Anaxos, eller Eftaloustranda som ligger cirka 900 meter fra hotellet.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

Restauranten har sertifiseringen "Greek breakfast".