Aphrodite

Vil du bo nært havet er Aphrodite hotellet for deg. Det ligger rolig til i Eftalou-området og du kan velge mellom basseng og strand. Når kvelden kommer kan du spise middag i en av de to restaurantene på hotellet eller dra inn til Molyvos, der det er mange restauranter å velge blant langs den hyggelige havnepromenaden.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 1-3 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Flott, stille og rolig, hyggelig betjening, rent og pent
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 1,6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Aphrodite ligger i frodige omgivelser nært stranda i utkanten av Molyvos, nord på Lesvos. Her er det et bassengområde med et stort basseng, solsenger og parasoller. Nedenfor hotellet ligger en steinstrand med solsenger og parasoller. Badehåndklær mot avgift.

Hotellet har en restaurant med stor terrasse der frokost serveres. På stranda ligger det en taverna hvor du kan spise lunsj og middag til lyden av bølgene som slår mot stranda.

På Aphrodite kan du spille tennis og det er mulig å leie sykkel. Massasje mot avgift. Parkering. Strykejern og strykebrett kan lånes i resepsjonen. Stranda nedenfor hotellet er grovkornet og steinete samt at det er steiner i vannet, badesko anbefales.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Sesongvariasjoner

Sommeren 2024 har superiorrommene, familierommene og juniorsuitene balkong og begrenset havutsikt.

Alle hotell – Molyvos

Molyvos Queen

Leilighetshotellet Molyvos Queen ligger på en høyde med vakker utsikt over Egeerhavet. Her bor du i tradisjonelle leiligheter. For å komme til steinstranda kan du enten spasere eller leie en sykkel på hotellet. Den koselige lille havna i Molyvos hvor du finner flere tavernaer og barer, ligger kun en spasertur fra hotellet.

Sunrise Resort

På Sunrise Resort i Molyvos venter en herlig ferie i vakre omgivelser på nordre Lesvos. Her kan du slappe av ved bassenget eller spasere ned til vakre Eftaloustranda. Vil du oppdage de trange smugene og gatene i hyggelige Molyvos kan du ta hotellbussen dit.

Adonis

Dette sjarmerende, lille hotellet bygd i typisk stil for øya ligger i utkanten av byen Molyvos. Takket være de mange tavernaene i dette distriktet har du god om tid til å oppdage det lokale kjøkkenet. Den vakre lille havna i Molyvos ligger en kort spasertur unna. Hotellterrassen har utsikt over middelalderslottet på høyden. Et utmerket lite hotell for dem som vil smake på den genuine greske atmosfæren.

Akti

Akti er en egen liten perle på den greske landsbygda blant olivenlunder og bougainvillea, like utenfor Molyvos. Fra hotellet og bassengområdet kan du nyte en fin solnedgang. Rett nedenfor hotellet ligger en stein- og rullesteinstrand.

Olive Press

Velkommen til Olive Press i Molyvos på Lesvos! Dette sjarmerende hotellet har en helt spesiell atmosfære og ligger i en ombygd olivenfabrikk. Her bor du i fint innredede dobbeltrom like ved havet.

Villa Iris

Villa Iris er et familiedrevet hotell som ligger i kort gangavstand fra sentrum av Molyvos og litt lenger unna, men fremdeles i gangavstand finner du stranda. Fra hotellet har du en vakker utsikt over de landlige omgivelsene og stemningen er både rolig og familiær.