Saraya Resort

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Saraya Resort ligger en kort spasertur fra stranda i Alindas. På hotellet er det et bassengområde med vakker utsikt over bukta. Legg gjerne til frokostbuffé og få en deilig start på dagen. Du kan også spise noe godt og lett eller ta en ferskpresset juice i hotellets bar ved bassenget. Omgivelsene passer godt for den som vil være aktiv i ferien med fotturer, terrengsykkel eller yoga.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Barn spiser for 0,–

På dette hotellet spiser barn for kr 0,– når en voksen legger til et måltid, som frokost, halvpensjon, helpensjon eller All Inclusive. Tilbudet gjelder hele sommersesongen.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2 personer/2-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Grei beliggenhet, rolig stemning, godt renhold og hyggelig betjening.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Saraya Resort ligger cirka 300 meter fra Alindas' strand som strekker seg flere hundre meter sørover. På veien finner du noen lokale tavernaer og barer. Rett ever bukta ligger Agia Marina og havna, dit er det drøyt 3 kilometer. Gå til den skjulte stranda i "Kryfos" og oppdag grottene langs veien der lokalbefolkningen skulle gjemme seg under slaget ved Leros i november/desember 1943, eller ta en sykkeltur til en bigård og kjøp lokalprodusert honning.

Bassengområde med et basseng, solsenger og parasoller samt bassenghåndklær og en pool- og snackbar. Rundt bassengområdet er det terrasser med gress der du kan lene deg tilbake i en solseng og lytte til en podkast eller lese sommerens bok.

Frokostbufféen serveres i pool- og snackbaren. På dagtid kan du bestille noe lett å spise og ferskpresset juice her.

Saraya Resort organiserer yogatimer, vanngymnastikk, greske dansekvelder, sykkelturer og matlagingskurs i gresk matlaging. Massasje og skjønnhetsbehandlinger mot avgift. Treningsrom. Sykkelutleie.

Wifi på hele hotellet inkludert. Resepsjonen er åpen kl. 8.00-24.00. Safe i resepsjonen mot avgift. Strykejern og strykebrett kan lånes. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.

Når de voksne legger til frokost hjemmefra er frokosten inkludert for barn 2-11 år.

Alle hotell – Leros

Artemida

Du kommer nesten ikke nærmere stranda enn der det lille leilighetshotellet Artemida ligger. Den fine sandstranda ligger rett utenfor hotelldøra. I leilighetene er det minikjøkken så du kan ordne en enkel lunsj eller lage en god gresk salat å ta med på stranda. Bestill leilighet med havutsikt om du ønsker vakker utsikt fra balkongen.

Crithonis Paradise

Crithonis Paradise på Leros er et elegant hotell der du kan velge å bestille rom med havutsikt. Bassengområdet er omkranset av en frodig hage, men foretrekker du stranda ligger det en liten strand i gangavstand. Ønsker du å trene er det treningsrom på hotellet, og etter treningen kan du slappe av i hotellets jacuzzi.

Gianna

Gianna er et hyggelig og populært hotell som ligger i rolige omgivelser i Alinda på Leros. Du bor bare et steinkast fra den fine stranda i Alinda. Til det lokale sentrumet i havnen er det en kort spasertur, og der finner du koselige tavernaer og kaféer der du kan avslutte dagen.

Alinda

Familieeide Alinda byr på ferie i tradisjonelle greske omgivelser med en helt spesiell atmosfære. Hotellet ligger vakkert til ved havet og er omgitt av frodige pinje- og oliventrær. Rett utenfor døra finner du en lang sandstrand og bestiller du rom med havutsikt, nyter du av utsikten fra balkongen. På hotellet er det også en restaurant der mange av lokalbefolkningen samles.

Emerald

Leilighetshotellet Emerald på Leros har en hyggelig hage med småbord spredd utover i de lune omgivelsene. De lyse og romslige leilighetene gir deg mulighet til å lage mat selv, men koselige tavernaer og kaféer ligger i nærheten, så pass på å spise deg mett på ekte gresk mat. Ta et bad i det krystallklare vannet ved Alindastranda, som bare ligger et kvarters gange unna.