Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 165 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
8,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,1 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Beliggenhet Dyktig personell Stille område
-

Bekreftet gjest: 2024-05-20


7 av 10

+
Personalet var veldig hyggelige og profesjonelle, flott beliggenhet
-
Det bør informeres til gjestene at det ikke skal ligge håndklær på solsengene fra en dag til en annen. Mange senger var opptatt men ikke benyttet før langt på dag.

Bekreftet gjest: 2023-10-02


10 av 10

+
Hyggelig betjening, ligger ved stranden og kort vei til sentrum
-
Solsengene på stranda ble okkupert før frokost. Bør sikres for hotellets gjester. Solskjerming på balkongene som vender mot sør.

Bekreftet gjest: 2023-10-02


10 av 10

+
Rent og fint. Innbydende og morderne . Veldig god frokost. Hyggelig ( om enn på en overfladisk måte) personale. Hotellet lå direkte til strand, og hadde grei gangavstand til sentrum.
-
Veldig lite basseng, selv om det personlig ikke plaget oss. Det som var et stressmoment, var dette med solsenger. Ikke nok til hotellets gjester. Også en policy med reservering som ikke hører noe sted hjemme. Føler en først og fremst må sørge for at hotellets gjester får solsenger, før en leier de ut til tilfelsig passerende. Dette opplevdes veldig stressende for oss.

Bekreftet gjest: 2023-09-18


9 av 10

+
fin beliggenhet. Rent og pent. God frokost og hyggelig betjening.
-
Kampen om solsenger er slitsom og frustrerende, og burde kunne håndteres bedre fra hotellets side. Håndklemafian okkuperte faste solsenger ved å la håndklene sine ligge ute 24 timer i døgnet. Man burde f.eks. hatt mulighet til å booke solseng før avreise, eller i baren til frokost. Også kan det settes opp skilt om at utplasserte håndkler blir fjernet ved midnatt. Dessuten kunne hotellet lånt ut noen ekstra stablestoler til de som uheldigvis ikke får tak i solseng. Dusjfasilitetene og bagasjeoppbevaringen på avreisedagen kunne også vært bedre/hatt større kapasitet.

Bekreftet gjest: 2023-09-18


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-18


9 av 10

+
Frokosten
-
Svømmebassenget lå for tett innpå, der du spiste.

Bekreftet gjest: 2023-09-11


8 av 10

+
Stille og rolig rundt hotellet. Tett på stranda.
-
Lyd og prat på terrasser sprer seg over hele fasadens lengde pga dårlig skjerming mellom rommene. Minibasseng ved serveringsområde. Ikke mulighet til å sitte inne å spise ved dårlig vær. Bedre engelskkunnskaper hos serveringspersonalet, mye feil ved matbestillinger. Opplevde håndkletyveri to ganger - «just kids» som hotelldirektøren sa! Ikke mulig å kjøpe mat etter kl.17 da kjøkkenet stengte. Savnet Apolloperm på hotellet!

Bekreftet gjest: 2023-09-11


10 av 10

+
Fantastisk beliggenhet
-
Bassenget var som et lite barnebasseng helt oppi de som satt og spiste. Bildet bedrar her. Alt annet var perfekt!

Bekreftet gjest: 2023-08-21


10 av 10

+
Helheten gjorde det bra, beliggenhet, ansatte og rommet var bra.
-
Litt lite rom, men freshe og fine med balkong. Servicen var bra, men solstolene ved hotellet var ett STORT minus. Greit at man må bruke 30 euro på mat/drikke for å ligge der, men folk gikk ut kvelden i forveien så når vi kom ned klokken 08 eller 09 til frokosten var alle solstolene opptatt. Siste kvelden sjekket vi etter middag og 23.00 var alle bortsett fra to senger allerede hengt ut håndkle på og vi så folk kom ned utpå dagen og byttet fra gårdsdagens håndkle. Her burde det vært regler, at alle håndklær som legges ut før 07 fjernes. Syns det er en uting at folk gjør det.

Bekreftet gjest: 2023-08-21


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

100% anbefaler hotellet

64 vurderinger
Utmerket
 
40
Veldig bra
 
19
Bra
 
3
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

07.08.2023

av Anne Kjersti H Asker, Norge

Forandring til det negative

Veldig fornøyd med rommet som heter superior. Nydelig utsikt og balkong. God frokost som er inkludert i prisen. Men prisene er presset i taket av denne hotelleieren. Alt du spiser og drikker her er dyrere enn alle andre steder i Nydri. Kaffe, øl, mat er 10 til 20% høyere enn andre steder det er naturlig å sammenligne seg med. Rengjøring er 6 dager per uke da vi fikk beskjed om at vaskepersonellet skulle ha en fridag i uka. Å kneppe inn på rengjøringsutgifter er kanskje ikke veien å gå for personellet som har en kort turistsesong å tjene penger på - eller for gjestene. Solsengene betaler du 30 euro for per dag - da kan du faktisk spise og drikke for den summen. Allikavel mistet vi lysten på å komme tilbake hit. Vi elsker Hellas, men ikke dette stedet.

 
25.07.2021

av annemj42 Oslo, Norge

Koselig hotell helt ved vannkanten

Seaview er et koselig lite hotell helt ved stranda, kort spasertur inn til havna med masse restauranter, hyggelig betjening på hotellet som serverer lunsj og god frokost hvor man spiser med flott utsikt over havet

 
01.07.2019

av beathes2016

Flott lite hotell rett på stranda.

Et lite familiedrevet hotell i to etasjer med rene, pene rom helt på stranda. Veldig god service både på hotellet, i baren og på stranden. Nydelig salatmeny i baren. Stille og rolig både på dagtid og kveld. Vannsportsenter rett ved siden av. Båtutleie og tubekjøring litt lenger borte på stranden. Vi elsket hotellet alle tre.

 
14.07.2018

av vigpal Oslo, Norge

Enkelt men bra

Velholdt og koselig lite hotell med veldig god service. Rent og pent men litt små rom og lite bad. Hotellet har en flott beliggenhet helt i vannkanten og det er stille og rolig. Kort gangavstand til sentrum med et stort utvalg av restauranter. Området er veldig påfallende ryddig uten søppel noe sted.

 
04.06.2017

av alfjohann Sande, Norge

Dette hotellet kan jeg anbefale.

Hotellet ligger på stranda i gåavstand til byen Nidri med tilhørende tilbud. Vi hadde rom i 2 etg. men var godt fornøyd. Rommet var passe stort og vi hadde en altan som vi kost oss på kvelden. Frokosten var grei og lunchtilbudet var ok. Betjeningen var servicevenlig og hyggelig. Vi fikk også servering på stranda. Stranda bestod av kulestein, men det var greit.