Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,5 av 10 Basert på 106 vurderinger
Total vurdering
 
7,5 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,7 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
6,5 / 10
Service
 
7,9 / 10

Siste gjestevurderinger


5 av 10

+
Beliggenheten
-
Litt vel små rom/bad

Bekreftet gjest: 2024-05-20


5 av 10

+
Rent og pent. God service.
-
Lite og dårlig bad

Bekreftet gjest: 2023-09-18


6 av 10

+
Utsikten og nærhet til sjø og sentrum.
-
Rommet var veldig lite. Mindre enn på bildene. Badet sin utforming var elendig, rett og slett. Veldig trangt om plassen der inne. Stolene på balkongen var fryktelig dårlig. Men det har gjerne noe med våre helseutfordringer å gjøre. Vi spurte om å få bytte stoler, men det gikk ikkje.

Bekreftet gjest: 2023-08-07


6 av 10

+
Beliggenhet - Strandrestaurant - service - renhold
-
Alt for små rom. Umulig å pakke ut og sette bort baggasje. Rett og slett uhygienisk når badet er så lite at tannbørsten omtrent er oppe i doskålen

Bekreftet gjest: 2023-07-24


7 av 10

+
Beliggenhet, trivelig personale
-
Beskrivelse av hotellet på apollos nettsider stemte ikke overens med realiteten. Badet skulle vært renovert, det var det ikke. Dusjdøren var defekt, det var lekkasje fra vanntanken på toalettet, synlig mugg og smuss på rammen av dusjdøren. Defekte deler her og der. Døren gikk ikke an å lukke ordentlig, man så partneren sin sitte på do rett fra sengen… romantisk. Veldig lytt i bygget, vi fikk høre alt som skjedde i gangen eller hos naboen. Ingen tørkestativ tilgjengelig. Ustabil og treg wifi. Det var relativt ny seng, men ellers alt av møbler nedslitt. Veldig lite plass i rommet. Skulle jeg åpne kofferten, måtte partneren ut på balkongen.

Bekreftet gjest: 2023-07-24


8 av 10

+
Beliggenhet til strand og samtidig nærhet til sentrum. Kan reservere solsenger og få servering på solsengen. Veldig hyggelig personale på stranden og restauranten.
-

Bekreftet gjest: 2023-07-17


8 av 10

+
Beliggenhet i forhold til strand og sentrum.
-
Badet var lite og upraktisk innredet. Mangler knagger til å henge opp klær på vegger.

Bekreftet gjest: 2023-07-10


8 av 10

+
Beliggenhet og personalet
-

Bekreftet gjest: 2023-07-03


7 av 10

+
Flott plassering ved stranden. Restauranten er veldig bra, og betjeningen helt topp. Nytelse å ligge på stranden og samtidig få betjening fra restauranten.
-
Rommet var ikke mer enn det måtte være. Manglet safe og hårdføner som det stod i beskrivelsen. Kunne gjerne hatt litt enkle ting som en søppelbøtte i rommer (utenom på badet) og noen knagger til å henge fra seg. Sengen var hard og klam. Her var det ikke rommet/hotellet i seg selv som var bra, men plassering og restaurant!

Bekreftet gjest: 2023-07-03


8 av 10

+
Beliggenhet
-
Manglet knagger og veldig lite kleshengere på rommet.Det meste av klær måtte ligge i kofferten.

Bekreftet gjest: 2023-06-12


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Service
  • 5/5 Verdi

0% anbefaler hotellet

2 vurderinger
Utmerket
 
1
Veldig bra
 
0
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

14.08.2023

av Mariel S

Et deilig feriested

Hotellet er lite og meget koselig. Hotellrommet var nyoppusset og i god stand. Toalettet var i eldre stand, men helt OK, akkurat som vi forventet. Sengen var fantastisk og hadde store myke puter. Meget fornøyd med at hotellet var rent og pent, classy men ikke overdådig. Maten var ganske bra til rimelige priser og ventetiden er kort. Hotellet ligger rett ved en fin strand og har helt magiske solsenger. Dette er en av de bedre plassene helt ved vannkanten. Hotellet ligger fredelig til, men nærme nok den store handlegaten. Vi er kjempe fornøyd med servicen fra Greogory, Rafaela og gjengen!

 
09.09.2023

av Ib B

Fint budget hotel

Meget rent og pænt. God placering i byen og tæt på stranden, men solstolene er desværre ikke inkluderet i prisen. Morgenmaden er simpel og uden frugt. Der er brød, æg, bacon og græsk youghurt uden det store udvalg af topping. Værelser er mindre med et lille toilet og dejlig altan.