Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te eller kaffemaskin. TV. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 20 kvm
Antall personer: 2

Juniorsuite i etasje

Juniorsuite i etasje med balkong. En trapp opp er det en sovehems med en dobbeltseng. Nede er det mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te eller kaffemaskin. TV. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2

Juniorsuite, privat basseng

Juniorsuite med markterrasse og eget basseng. På markterrassen er det parasoller og saccosekker. En dobbeltseng. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te eller kaffemaskin. TV. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 20 kvm
Antall personer: 2

Suite

Suite med balkong med jacuzzi. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Stuedel. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te eller kaffemaskin. TV. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2

Suite med eget basseng

Suite med markterrasse og eget basseng. Soverom og stue. En dobbeltseng. Mulig ekstraseng i sovesofa. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te eller kaffemaskin. TV. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2