Deluxerom

Pene deluxerom med smart-TV. Tablet kan lånes (mot depositum). Mulighet for ekstraoppredning på sovesofa eller i vanlig seng. Kaffe- og tefasiliteter samt et lite kjøleskap (kan fylles som minibar). Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekåper og tøfler. Ved ankomst er det en flaske vann, en flaske vin og frukt i rommet. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med myggnett. Rengjøring 6 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 18 kvm
Antall personer: 1-3

Enkeltrom

Enkeltrom med TV, lite kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med myggnett. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1

Juniorsuite

Pene juniorsuiter med dundyne, putemeny og myggnett. Mulighet for ekstraoppredning på sovesofa eller i vanlig seng. Stor smart-TV og et lite musikkanlegg. Kaffe- og tefasiliteter samt et lite kjøleskap (kan fylles som minibar). Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekåper og tøfler. Ved ankomst er det blomster, en flaske vann, en flaske musserende vin og frukt i rommet. Badekar og wc, hårføner. Stor balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 25-30 kvm
Antall personer: 1-3

Juniorsuite superior

Fine juniorsuiter superior med panoramautsikt over byen. Dundyne, putemeny og myggnett. Mulighet for ekstraoppredning på sovesofa eller i vanlig seng. Stor smart-TV og et lite musikkanlegg samt en tablet. Kaffe- og tefasiliteter samt minibar). Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekåper og tøfler samt bassenghåndklær. Ved ankomst er det blomster, en flaske vann, en flaske musserende vin og frukt i rommet. Gjester i denne romtypen tilbys også et gratis måltid, lunsj eller middag, i hotellets à la carte-restaurant (en gang per person/opphold). Badekar og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med solsenger og parasoll. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 38-40 kvm
Antall personer: 2-3

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Minos, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for dette hotellet.

Antall personer: 1-2

Superiorrom

Pene og komfortable superiorrom med smart-TV. Mulighet for ekstraoppredning på sovesofa eller i vanlig seng. Kaffe- og tefasiliteter samt et lite kjøleskap (kan fylles som minibar). Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekåper og tøfler. Ved ankomst er det en flaske vann, en flaske vin og frukt i rommet. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med myggnett. Rengjøring 6 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 20 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn