Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,6 av 10 Basert på 46 vurderinger
Total vurdering
 
7,6 / 10
Rengjøring
 
7,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,6 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
7,0 / 10
Service
 
7,6 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Service
-
Gelender ved bassenget er for kort så det blir vanskelig for bevegelseshemmede eller folk som trenger litt støtte å komme inn og ut av vannet. Distansen mellom den øverste trapp og bassengkanten kan være virkelig farlig for folk som ikke er helt stabil og sterk i beina.

Bekreftet gjest: 2023-10-15


6 av 10

+
-
Dårlige altaner

Bekreftet gjest: 2023-09-17


7 av 10

+
-
Lite informasjon om fasilitetar på hotellet ved ankomst

Bekreftet gjest: 2023-09-16


8 av 10

+
Totalt sett value for money
-

Bekreftet gjest: 2023-09-16


9 av 10

+
Beliggenhet
-
Skandinaviske tv kanaler

Bekreftet gjest: 2023-09-09


10 av 10

+
Frokosten
-

Bekreftet gjest: 2023-09-02


8 av 10

+
Beliggenhet å personalet.
-
Internett på rommene, å at man må logge inn på nett hver gang man mister dekning for det oppdager man ikke når man ser film på nettbrett /mobilenå da brukes mobil data fort opp!

Bekreftet gjest: 2023-09-02


7 av 10

+
Mat,personal,bassengområde .Slitne rom og dårlig utsikt.
-
Rom var ikke som forventet,lav standard og slitt

Bekreftet gjest: 2023-09-01


8 av 10

+
Fint beliggende, rent og hyggelige folk.
-
Med rengjøring av hotellrommene hver dag, ble man vekket til svært mye støy kl 09:00 da rengjøringspersonell skyver og flytter senger for å,gjøre jobben sin. Det ville ikke vært mulig å sove uforstyrret til kl 11 en dag, om man ønsket det.

Bekreftet gjest: 2023-09-01


5 av 10

+
Frokosten.
-
Rommet skulle være "Superior rom". Fra balkongen såg vi rett i en glassvegg, rommet hadde en veldig dårlig beliggenhet.

Bekreftet gjest: 2023-08-27


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

824 vurderinger
Utmerket
 
390
Veldig bra
 
270
Bra
 
102
Mindre bra
 
42
Dårlig
 
20

Fem siste vurderinger

12.07.2023

av Åsne M

Supert voksenhotell

Ankomst Minos Ambassador seint ein torsdagskveld, blei finta innom døgnåpen resepsjon i Minos Hotell. Tok deretter ein heistur som henta ut frå ein James Bond film tidleg 60-tallet med piccolo og skyvedør, tvilen rakk å melde seg. Heisdøra gjekk opp og vidare ut i frisk luft, over ei gangbru.. endelig var me der, Minos Ambassador! Hotellet har store behagelige med rom med alle fasiliteter og ein standard som nordmenn kan sette pris på. Einaste utfordringen var kjøleskapet som levde sitt eget liv, tross fleire tilbakemeldingar om dette. Om ikkje drikka blei kald, så har me mang ein gong blitt redda av rommets aircondition. Her kan ein søke tilflukt på den svale savanne etter endt pigmentskading. Det er enten av eller på, med tre nivå på vifta som einaste justeringsmulighet. Trikset er å be om eit ekstra kort, og slå på før utreise rom. Om natta kan den stå på lavaste nivå med dyne lett tilgjengelig. Alt i alt er det svært rolige tendensar på hotellet og den vakre takterrassen med eit lite basseng, for avkjøling. Me åt alltid frukost rundt kl 09 og la aldri ut handkle på solseng i forkant. Aldri eit problem med solsengeplass. Hotellet ligger 1,5km øst for sentrum eller gamlebyen om du vil og har etter mitt syn de beste strandmulighetene. Det er også muligheter for lunsj dette området, anbefaler Solty. Skal du virkelig ha god mat drar man retning sentrum. Her benytta vi oss av et skjult tilbud, sykkelutleie ved vår gamle venn Minos Hotell. Sniker inn en anbefaling om måltid hos Petit Fleur. Romservice var nesten for hyppig med tre gonger daglig, for folk som skjemst litt av korleis kofferten har ein tendens til å legge beslag på rommet. Den åpenbare forbedringsforslaget frå mi side må vera åpningstidene på treningsrommet. Dette var ikkje separat, men låg inne på hotellets spa avdeling som blei drifta meir som ei egen verksemd etter «Opnar når eg kjem, og stenger når eg reiser»-prinsippet, ca 9-18. Men, for folk flest betyr vel dette lite. Alt i alt, kjempefornøyd med oppholdet her! Terningkast 6

 
13.09.2019

av Mobile825880

Helt greit Hotell. Ikke noe mere enn det.

Helt greit Hotell. Reiste 3 personer. 2 voksne og ett barn. Fikk ett lite rom. ikke mye plass å boltre seg på. Til tross for at det var ett delux rom. Frokosten var også helt grei. ikke det store utvalget hverken i pålegg eller frukt. Møbler i resepsjonsområdet har sett sine beste dager. Møbler på rom var ok. Bassengområde med solsenger kunne vært oppgradert da noen av madrassene på solsengene ikke var helt tipptopp. Kort vei til nærbutikk, strand og spisesteder. Kun 20-25 minutt til gamlebyen til fots. Vårt rom med utsikt rett i en vegg med palmer og murstein hadde det stille og rolig på kvelden og på natta. God service fra de ansatte. Kommer neppe tilbake

 
02.10.2018

av pererikb Kapp, Norge

Hyggelig hotell

Vil bodde på hotellet som del av gruppe.Sentral beliggenhet med kort vei til stranden. Fine rom men litt trange bad. Rask og effektiv innsjekking.Hygelig betjening både i resepsjon og restaurant/bar. Rent og fint,men litt slitt i korridorene. Frokosten var veldig bra med stort utvalg.Vi spiste også middag en kveld ,gresk buffet- veldig bra.

 
11.07.2018

av bentejnf Bodø, Norge

Flott hotell med kort vei til stranden

Bodde her fra 23.juni til 7.juli. Hadde bestilt juniorsuite og fikk en helt ny liten leilighet. Kjempefint. Det vel rengjort hver dag. Ikke mye utsikt men leiligheten lå unna solen på ettermiddagstur. Det var bra for det var varmt de dagene vi var der og da var det godt at sola ikke sto rett på når vi kom fra stranden. Selve hotellet hadde restaurant, basseng,solterrasse, bassengbad og fint lobbyområde. Betjeningen var hyggelig og hjelpsomme. Rommnen i den gamle delen er mer slitt. Anbefaler å bestille litt større rom for de som vil ha litt mer komfort😊

 
15.11.2017

av arto2013 Harstad

Ferietur

Fint hotell men noe nedslitt, særlig korridorene , teppene der har trengt en utskifting. Rommene er små, kunne ha hatt mer skap plass. Hyggelig betjening, og deilig frokost. Fint basseng område, og trivelig bar.