Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater og enkelt kjøkkenutstyr (dog ikke stekepanne). Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter i ulike størrelser med balkong eller markterrasse. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater og enkelt kjøkkenutstyr (dog ikke stekepanne). Wifi luftkondisjonering og safe inkludert. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Noen av disse leilighetene har ikke dør mellom soverom og stuedel.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn / 1-4

Toromsleilighet i etasje

Toromsleiligheter i etasje med balkong. Et soverom oppe med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel nede. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater og enkelt kjøkkenutstyr (dog ikke stekepanne). Wifi luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-4

Treromsleilighet i etasje

Treromsleiligheter i etasje med balkong og havutsikt. Opp en trapp er det to soverom oppe med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert. Nede er det en stue med mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater og enkelt kjøkkenutstyr (dog ikke stekepanne). Wifi luftkondisjonering og safe inkludert. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 2-5