Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 94 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
7,9 / 10
Mat og drikke
 
7,5 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Service
 
9,0 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Rommet og personalet
-
Alt var bra

Bekreftet gjest: 2021-10-16


10 av 10

+
Beliggenhet, personal, frokost og rengjøring
-

Bekreftet gjest: 2021-10-16


9 av 10

+
Beliggenhet
-
Baren var stengt. Ba om teppe fordi det var kaldt med bare laken over seg om natta. Fikk det til slutt etter litt om og men.

Bekreftet gjest: 2021-10-09


8 av 10

+
Beliggenheten og bra størrelse på rommet. Fin takterrasse.
-
Dårlig ventilasjon på badet, håndklær tørker ikke. Bredere dusjvegg for å unngå at rommet blir vått. Det er vanlig å få byttet sengetøy minst en gang i løpet av uken, men ikke her.

Bekreftet gjest: 2021-10-02


8 av 10

+
Rengjøringen, Covid19 løsningen
-
Ikke starte jobbing i bygget i bakgården, hvor vi hadde vårt rom, kl 0700. Ble bedre etter at jeg skrev til dere. Ikke ha ett felles dynetrekk til to. Det er ikke alle som reiser sammen som er par, men venninner, slik som vi, og vil ha vært vårt dynetrekk/overtrekk. Fikk det etter en del forklaringer. Hver dag ble sengen oppredd som en og med det ekstra overtrekket pent brettet sammen. Vi klarte det uten vansker selv. Det ble ikke fylt på med shampoo eller såpe så lenge vi var der, 14 dager. Var ute å kjøpte begge deler selv.

Bekreftet gjest: 2021-09-18


6 av 10

+
Lokasjonen
-
Frokosten

Bekreftet gjest: 2021-08-08


7 av 10

+
Beliggenhet
-
Det var hverken dusj eller toalett oppe ved bassenget. Det var ekkelt. Det var ikke pålegg til frokost. For eksempel ost og kjøttpålegg.

Bekreftet gjest: 2021-07-31


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2021-07-31


9 av 10

+
Forholdsvis lite, ikke så mange rom, slik at personalet gjenkjente oss. Kjekt å få et ganske nyrenovert hotell.
-
Frokosten var noe kjedelig, men dette var kanskje pga korona.

Bekreftet gjest: 2021-07-31


9 av 10

+
Fin størrelse på Leiligheten. Fin beliggenhet nær sentrum og strand. Grundig renhold. Stort romslig bad. God aircond. 😁
-
Ikke noe å bemerke.

Bekreftet gjest: 2021-07-24


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Sovekvalitet
  • 5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

55 vurderinger
Utmerket
 
48
Veldig bra
 
4
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

12.07.2020

av irenea236 Gjerstad, Norge

Ferie

Lite flott hotell. Vennlige og hjelpsomme ansatte. Nydelige senger. Fint rom, utsikt utover byen. Rent og fint. Lite basseng på takterrassen, ikke så veldig mange solsenger, var noen som la handkle der, og var borte i mange timer. Liten poolbar hvor du kunne kjøpe forfriskninger. Det var kjøleskap med liten fryse på rommet. Liten kjøkkenkrok til litt enkel mat. Nydelig frokost i frokostsalen som lå i foajeen. Kort avstand til gamlebyen og kort avstand til stranda. For vår del så hadde det en fin beliggenhet til by og strand.

 
09.04.2020

av runark2018 Lier, Norge

Fantastisk hotell !

Vi bodde her en uke å dette var et supert Hotell.Nydelige senger,flotte rom,nydelig frokost og valget var noe for enhver smak.Flott badebasseng på toppen med bar.Flott mottagelse,gjestfri å hyggelig personale.Reint å fint.Vi reiser mer en gjerne dit igjen.Resepsjonsjefen Anna viste ikke hvor godt hun skulle gjøre for oss. Hotell «sjefen»Eleni var godheten selv ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 
25.09.2019

av roli65

Fantastisk personell og flott hotell

Hotellet ligger fint til og kort vei til stranden. Personalet var skjønne og veldig oppmerksomme hver gang vi kom inn. De visste liksom ikke hva godt de skulle gjøre for oss. Rommet var koselig og renholdet helt topp. Ikke særlig utsikt fra 2. etg. men ikke så viktig. Topp takterrasse med lite basseng og få solsenger, men kjempefin utsikt over hele byen. Frokosten var kjempegod og veldig variert. Kort vei til gamlebyen. Vi har ingenting negativt å si her. Vil bo der neste gang vi besøker Rethymnon også.

 
06.09.2019

av rekasp

Supert hotell

Bra hotell, nær stranda. Ktetas nord side er kjent for et hav med mye bevegelse, så hotellets tak basseng var et ok alternativ. Kanskje litt lite om du like å svømme,men godt til å kjøle seg ned i. Enkel, men god frokost servering. En liten buffet med det en ønsker. Vennlig personale og vaskedamene gjør en tipp topp jobb. Sengene kan variere i henhold til myk/hardhet. Utsikten er fantastisk fra rommene i 4 og 5 etasje. Liten heis om en trenger hjelp opp trappene. Beliggenheten i forhold til gamle byen og spise steder er absolutt super.

 
29.08.2019

av Staale79

Panorama utsikt

Hotel Aquarius ligger midt i smørøye, i hjerte av byen. På tak terrassen har du uten tvil den beste utsikten i hele byen, her kan du speide til enden av den 2,5km lange strandpromenaden, for ikke å snakke om selve stranden som fortsetter enda lengre. I andre enden har du overblikk over hele gamlebyn. På denne takterrassen ser du hele byen og det er en fantastisk utsikt. Dette hotellet er nylig renovert og her har de ikke spart på noe, fantastisk flotte rom. Frokosten er utrolig god, her mangler ingen ting, samt at det stadig serveres variasjon gjennom uken. På dette hotellet blir du møtt med en betjening som tilsvarer et 5 stjernes resort! Utrolig flotte og hyggelige mennesker som hele tiden sørger for at du har det bra under oppholdet. Oppsummert er dette et fantastisk hotel som ligger midt i byen, kort avstand til strand, gamlebyen og resturanter og taverna. Det flotteste bassengområdet på taket med en panorama 360 utsikt du ikke vil finne på noen andre hotel i byen, anbefales på det sterkeste.