Ettromsleilighet

Hyggelige ettromsleiligheter med minikjøkken/oppholdsrom. I noen leiligheter er det mulighet for ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplate, mikrobølgeovn, kaffetrakter og vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. Ved ankomst er det en flaske vann i leiligheten. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Hårføner kan lånes i resepsjonen. Dusj & wc. Balkonger i ulike størrelser. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23-27 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3

Ettromsleilighet superior med 2 ord. senger

Ettromsleiligheter superior med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker, mikrobølgeovn og enkelt kjøkkenutstyr. Ved ankomst er det en flaske vann i leiligheten. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. TV. Badekar med dusj og wc, hårføner kan lånes. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Superiorleilighetene ble renovert sommeren 2022 og har fått nytt baderom, nye senger og nytt kjøkken.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3

Toromsleilighet

Hyggelige toromsleiligheter med ett soverom og kombinert minikjøkken/oppholdsrom. I noen leiligheter er det mulighet for ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplate, mikrobølgeovn, kaffetrakter og vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. Ved ankomst er det en flaske vann i leiligheten. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Hårføner kan lånes i resepsjonen. Dusj & wc. To balkonger i ulike størrelser. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn / 2-4 / 2-5, hvorav 1 barn.

Toromsleilighet superior

Toromsleiligheter superior med et soverom og stue med minikjøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker, mikrobølgeovn og enkelt kjøkkenutstyr. Ved ankomst er det en flaske vann i leiligheten. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. TV. Badekar med dusj og wc, hårføner kan lånes. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Superiorleilighetene ble renovert sommeren 2022 og har fått nytt baderom, nye senger og nytt kjøkken.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med to soverom, ett med dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Kombinert minikjøkken/oppholdsrom. I noen leiligheter er det mulighet for ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplate, mikrobølgeovn, kaffetrakter og vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. Ved ankomst er det en flaske vann i leiligheten. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Hårføner kan lånes i resepsjonen. Dusj & wc. Tre balkonger i ulike størrelser. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 48 kvm
Antall personer: 2-6, hvorav 1 barn