Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkonger i ulike størrelser. Noen balkonger har et trappetrinn ned. To enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplate, kaffetrakter og vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. Ved ankomst er det en flaske vann i leiligheten. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23-27 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3

Ettromsleilighet Superior

Ettromsleiligheter superior med balkong. Balkongene ligger en halv etasje opp. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkokerog enkelt kjøkkenutstyr. Ved ankomst er det en flaske vann i leiligheten. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Superiorleilighetene gjennomgikk en lettere oppussing sommeren 2022 og har fått fine baderom, nye senger og nytt kjøkken.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med to balkonger i ulike størrelser. Balkongene ligger en halv etasje opp eller ned. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplate, kaffetrakter og vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. En av leilighetene har to ytterdører. Ved ankomst er det en flaske vann i leiligheten. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Dusj og wc (en leilighet har badekar), hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn / 2-4 / 2-5, hvorav 1 barn.

Toromsleilighet superior

Toromsleiligheter superior med balkong. Balkongene ligger en halv etasje opp eller ned. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplate, mikrobølgeovn, kaffetrakter og vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. Ved ankomst er det en flaske vann i leiligheten. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Superiorleilighetene gjennomgikk en lettere oppussing sommeren 2022 og har fått fine baderom, nye senger og nytt kjøkken.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med tre balkonger i ulike størrelser. Balkongene ligger en halv etasje opp eller ned. To soverom, ett med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i en sovesofa i stuedel og i en enkeltseng. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplate, kaffetrakter og vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. Ved ankomst er det en flaske vann i leiligheten. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 48 kvm
Antall personer: 2-6, hvorav 1 barn