Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med delt uteplass. To enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter, brødrister, toastjern og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og safe inkludert. Luftkondisjonering mot avgift.TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i to sovesofaer i stua. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter, brødrister, toastjern og enkelt kjøkkenutstyr. Vifte i stuedelen. Wifi og safe inkludert. Luftkondisjonering mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • En av toromsleilighetene har inngang via balkongen.

Romstørrelse: Ca. 35-40 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4

Toromsleilighet i etasje

Toromsleiligheter i etasje med delt uteplass. En trapp opp er det et soverom med to enkeltsenger og mulig med ekstraseng i en enkeltseng. Det er åpent mellom etasjene. Nede er det stuedel og minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter, brødrister, toastjern og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og safe inkludert. Luftkondisjonering mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 1-3