Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 131 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
9,2 / 10
Service
 
8,5 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Fredelig, fint, ikke høyt, men passet godt inn i omgivelsene. Vakker natur rundt. Opplevdes veldig trygt området. Utrolig vakker beplanting på h otellets områder, rent og ryddig, og veldig bra renhold! Veldig trivelige de som jobbet i restauranten. God service. Nydelig strand, vakker utsikt på restauranten til hotellet.
-
Litt kalde basseng. Transporten med APollo var ikke bra, sjåføren kjørte veldig fort og på en skummel måte, flere av barna mine ble veldig redde etter busstransporten til hotellet. Flere veldig stygge forbikjøringer og kjørte ca dobbelt så fort som fartsgrensene tilsa. Dette må det bli en endring på, satt med hjertet i halsen. Sjåfæren til hotellet var veldig sur og stresset og var ikke en person jeg villle følt meg trygg på å sitte på til.

Bekreftet gjest: 2023-09-24


9 av 10

+
Nydelig beliggenhet, og fantastisk fin leilighet. Flott med reservert område til solstoler på stranden. Hyggelig strandbar.
-
Vi bodde nesten på toppen så det ble mange bratte skritt å gå til frokost. Hadde vi visst det på forhånd hadde vi heller benyttet oss av å få varer bragt til leiligheten og ordnet frokost selv. Det var jo et flott kjøkken der. Kanskje lurt å opplyse litt tydligere om dette på forhånd. Vi sa i fra dagen før avreise om at vi ønsket å få hjelp til å frakte bagasjen fra leiligheten til resepsjonen kl 12:00. Vi ventet et kvarter, men da tok vi selv bagasjen og gikk den lange veien. Litt slitsomt i varmen, vi er tross alt 75 år. I følge resepsjoen så var årsaken at bilen ikke var der akkurat nå😳De kunne i det minste ringt slik at vi kunne vente i leiligheten på transport.

Bekreftet gjest: 2023-09-24


9 av 10

+
Nydelige leiligheter On the Hills. Stille og rolig. Herlig beliggenhet.
-
Dusjfasiliteter ved sen avreise må bedres.

Bekreftet gjest: 2023-09-24


10 av 10

+
Vi bodde i leilighet på bakkenivå, helt perfekt for oss.
-
Litt dårlig rengjøring på bad. Spesielt i dusj.

Bekreftet gjest: 2023-09-23


10 av 10

+
Leiligheten var flott, stor og ryddig. I tillegg var det stor balkong. Koselig. Det var en bra plassering av hotellet. Passe avstand til stranden og rolig område.
-
Som nevnt over vedr restauranten: bedre logistikk og kjappere påfyll av service og mat.

Bekreftet gjest: 2023-09-22


8 av 10

+
Freshe og romslige rom
-
Det oppgis at man har "Eksklusive fordeler som faste solsenger på stranda" Dette stemmer ikke i det hele tatt, det var fullt anarki på stranden rundt solsenger. Gjester fra Beach hotellet okkuperte sengene som var tiltenkt gjester fra On The Hill hotellet, og ingen sjekket eller ba de om å flytte seg til sin del av stranden. Vi opplevde flere ganger å ikke få en ledig solseng også fordi personer som ikke en gang bodde på et av de to Alegria hotellene benyttet solsengene da det ikke var noen form for sjekk fra personell. Dette var rett og slett dårlig organisert og det som reklameres som en ekslusiv fordel ble bare irriterende og ødela en del av oppholdet.

Bekreftet gjest: 2023-09-16


10 av 10

+
Leilighetene, plassering, og ro
-
Være litt mer «på» på buffet, bytte bakker og fylle på mat

Bekreftet gjest: 2023-09-09


9 av 10

+
Veldig godt utstyrt og fint møbelert.
-
Siste uken bodde jeg i ettroms leilighet på Beach hotellet. Her manglet det en del kjøkkenutstyr.

Bekreftet gjest: 2023-09-02


8 av 10

+
leiligheten var av ypperlig kvalitet , romslig og fullt skala kjøkken som vi likte veldig godt. God utsikt og romslig balkong! Egne reserverte solsenger på stranden var helt supert.
-
Kun generell informasjon ble utdelt ved ankomst, og dette var myntet på gjester på nedre del - ingen informasjon om blant annet bytte av strand håndklær for gjester "on the Hills" Da blir det tungt og gå opp og ned i 36 grader for å få den rette info. Ingen info om "on the Hills" på hotellets nettside. Skilting var lite synlig og vi leitet vel og lenge før vi fant veien til SPA avdelingen. Toaletter har vært en fordel på strand baren. Pga av dårlig skilting og veiledning gikk vi de 10 minuttene det tok å gå på hotellrommet "når tiden var inne"

Bekreftet gjest: 2023-09-02


8 av 10

+
Utsikten fra rommet.
-
Vi manglet rengjøring to dager. Vi ba om ekstra seng på rommet pga barna ikke klarte å sove alene i stuen, dette ble ikke innfridd under oppholdet. Vi hadde bestillt barneklubb til barna 9 og11 år, men denne kunne vi ikke benytte i det hele tatt fordi den ikke var alderstilpasset i det hele tatt.

Bekreftet gjest: 2023-08-18


Det oppsto dessverre en feil ved lasting av siden.