Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Hyggelige dobbeltrom med TV og musikkanaler. Minibar på forespørsel. Espressomaskin, kapsler mot avgift. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Badekåper og tøfler. Balkong eller terrasse. Der noen balkonger har havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 24 kvm
Antall personer: 1-2

Dobbeltrom med delt basseng

Hyggelige dobbeltrom med TV, musikkanaler. Minibar på forespørsel. Espressomaskin, kapsler mot avgift. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Badekåper og tøfler. Markterrasse, noen med havutsikt og alle med tilgang til delt basseng og solsenger og parasoller på uteplassen. Det er noen trappetrinn opp til markterrassen. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 24 kvm
Antall personer: 2

Juniorsuite

Pene og romslige juniorsuiter med havutsikt. Sofa og sofabord samt et lite kjøkkenbord med et par stoler. TV og musikkanaler. Minibar på forespørsel. Espressomaskin, kapsler mot avgift. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, Rengjøring 7 ggr/uke.

Merk at også personen i ekstrasengen må oppfylle hotellets aldersgrense på 16 år.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-3

Juniorsuite

Pene og romslige juniorsuiter med havutsikt. Sove- og oppholdsdel i åpen løsning. Sofa og sofabord samt et lite kjøkkenbord med et par stoler. TV og musikkanaler. Minibar på forespørsel. Espressomaskin, kapsler mot avgift. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse med utgang til hovedbassenget via trappetrinn. Rengjøring 7 ggr/uke.

Merk at også personen i ekstrasengen må oppfylle hotellets aldersgrense på 16 år.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-3

Juniorsuite med delt basseng

Pene og romslige juniorsuiter med sove- og oppholdsdel i åpen løsning. Sofa og sofabord samt et lite kjøkkenbord med et par stoler. TV og musikkanaler. Minibar på forespørsel. Espressomaskin, kapsler mot avgift. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Badekåper og tøfler. Uteplass med tilgang til delt basseng (deles av fem juniorsuiter) med havutsikt. Solsenger og parasoller på uteplassen. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2

Juniorsuite superior

Juniorsuiter superior med soverom med stor dobbeltseng, og romslig oppholdsrom med sofagruppe og spisekrok. TV og musikkanaler. Minibar på forespørsel. Espressomaskin, kapsler mot avgift. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Badekåper og tøfler. Stor balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 44 kvm
Antall personer: 2