Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8 av 10 Basert på 52 vurderinger
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,7 / 10
Fasiliteter
 
7,6 / 10
Mat og drikke
 
7,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Service
 
8,9 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Det beste var at basseng og sjø var rett ut for terrassen ved leiligheten.
-
Alacarte menyen kunne godt vært forandret på hver 2. Dag

Bekreftet gjest: 2021-10-16


9 av 10

+
Beliggenhet, rommene og personalet var veldig bra.
-
Tv på rommet var veldig utdatert og burde vært byttet ut for lenge siden. Burde bytte ut badekar med dusj. Savnet et lite supermarked i nærmere hotellet, eller en liten kiosk på hotellet hvor man kunne kjøpt noe å ha på rommet, solkrem etc.

Bekreftet gjest: 2021-08-21


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

792 vurderinger
Utmerket
 
503
Veldig bra
 
191
Bra
 
59
Mindre bra
 
25
Dårlig
 
14

Fem siste vurderinger

15.09.2018

av sisselolgap Bodø, Norge

Fint for par

Bra hotell med beliggenhet rett ved en liten landsby. Stille plass, anbefale å spise ute på de lokale restaurantene, bedre kvalitet på mat, og fin atmosfære. Trivelig å sitte å se ut over havet. Hotellet har litt fine og rene rom. Stranda er småstein, men med badesko er det fint å bade. Endel katter gikk rundt i restauranten, et lite minus. Ikke tilstrekkelig med senger ved bassenget, slik at vi gikk til stranden. Da måtte vi betale, selv om området tilhørte hotellet. Minibar og kaffe på rommet var også utenom all inklusive , og var dyrt. Merkelig når man kunne hente det samme gratis i bar. God service, trivelige folk. Anbefaler å benytte a’la carte restauranten ( betaler kun ekstra for vin), gå tidlig, for å nyte utsikten utover havet. Blir fort mørkt, og da ser man ikke mye.( september)

 
08.08.2018

av Kjtorland Kristiansand, Norge

"Fantastiske 14 dager"

Nydelig lite rolig hotell med en betjening som ikke har begrensninger for hva de vil gjøre for deg. Stille, gode senger, reint på rommene og utearealene og i bassengene. Vi er veldig fornøyd og reiser mer enn gjerne tilbake.

 
19.08.2017

av Torleif P

Herlig og avslappende ferie!

Beste ferien vi har hatt! Totalt avslappende, herlig sted, super serviceinnstilt betjening, masse deilig mat og godt drikke. Anbefales på det varmeste! Vi har allerede nå bestemt oss for å bestille en 14 dagers tur hit neste sommer :)

 
22.07.2017

av SindreH77 Ålesund, Norge

Fantastik Resort!

Valgte dette hotell i anledning vår ferieuke på Kreta. Kunne ikke ha vert ett bedre valg, enn det vi hadde gjort. Er bare helt imponert! Fantastiske ansatte som yter topp service! Ved ankomst ble vi ønsket velkommen, og vi fikk servert hvert sitt glass med sprudlende vin, før vi ble fulgt til vårt rom. Rommet var digert og lå i 2. Etasje. Renholdet var topp! Rommene var delikat utformet, med stor seng og sofa gruppe. Aircondition fungerte utmerket. Restauranten var innbydende og maten var nydelig. Eneste vi kan si noe på er utvalget av pålegg til frokosten. Men det er av ubetydning. Vil takke alle hyggelige ansatte på dette hotellet! Dere er helt fantastiske! Dette gjorde at vi kunne nyte ferien maks! Så vi kommer definitivt tilbake på ett senere tidspunkt. :)

 
31.05.2017

av Geir W

Ferie

Ett meget hyggelig hotell med veldig god mat som var forskjellig fra dag til dag. Så en uke med all inklusiv var en hyggelig opplevelse. Alt av personell var hyggelige, fra mottakelse servitører og renholdere. Så neste tur til Kolymbari vil bli dette hotellet