Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 99 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
8,2 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Superfint hotell, rent og så hyggelig personale
-

Bekreftet gjest: 2024-06-09


10 av 10

+
Mat og drikke
-

Bekreftet gjest: 2024-06-09


9 av 10

+
service, renhold og god mat
-
Vanskelig å få solseng rundt basseng grunnet mange som reserverte med håndklær i løpet av natten/tidlig morgen. Mange senger stod ubrukt gjennom dagen og ingen ledig for oss som kom etter kl 9-10.

Bekreftet gjest: 2024-06-02


6 av 10

+
Uteområder og renslighet
-
Står ikke til forventningene til et femstjerners hotell. - Dusj uten dører på badet - derav mye vann på gulv. - håndduker på rommet ble byttet og var ren, men hadde flekker som sikkert ikke har gått bort i vask - Ekstrem lytt på rom, både ut i gang og rom ved siden av. Som et skranglende tog som kjørte forbi når noen hadde bestilt romservice på natt. Skapdører som smeller igjen fra naborom som vekker midt på natt - kvalitet på mat i buffet - alltid delvis skitne glass ved buffet - både korkrester og bunnslam fra vin i vinglass ved ulike anledninger - drinker i poolbar ikke laget på riktig måte - får noe annet enn navnet tilsier

Bekreftet gjest: 2024-05-19


9 av 10

+
Servive
-
Bedre renhold

Bekreftet gjest: 2023-10-21


10 av 10

+
Rommet med privat basseng. Restaurang Seaside,bade både i havet og i basseng. Nydelig frokost. Hyggelige folk som jobbet der
-

Bekreftet gjest: 2023-09-29


9 av 10

+
Det levde opp til forventningene jeg har til et fem stjerners hotell😃
-
Strandfasilitetene var relativt begrenset

Bekreftet gjest: 2023-09-22


10 av 10

+
Frokost rent fasilitetene bassengområdet veldig pent og moderne.
-
?

Bekreftet gjest: 2023-09-17


9 av 10

+
Svømmebassenget og maten
-
Muligheten for Dobbel seng som er hel. Ikke to senger.

Bekreftet gjest: 2023-09-17


7 av 10

+
Nydelige uteområder
-
Hotellet er alt for lytt. Man hører ordrett hva de på naborommet sier. Det er heller ingen lydisolering mot gangen, så når folk går i gangene høres det ekstremt godt inn på rommene.

Bekreftet gjest: 2023-09-02


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

2152 vurderinger
Utmerket
 
1406
Veldig bra
 
506
Bra
 
155
Mindre bra
 
61
Dårlig
 
26

Fem siste vurderinger

09.08.2022

av Christoffer F Froland, Norge

Flott Hotell!

Vi hadde en flott opplevelse her med våre 2 barn. Valgte Suite med privat basseng og koste oss! Vi gikk for fullpensjon men mistet mange måltider siden det var såkalte "matavtaler" som betyr at det ikke er all inclusive for du kan kun spise til gitte tider. Alle andre steder koster ting, og det er relativt kostbart om du misser middagen fordi du var på stranden. Det er sikkert Ving sin feil og ikke hotellet. Minuset går mer på plasseringen, hotellet er nydelig men det er ødemark og relativt forlatt på utsiden av de høye murene. Det så relativt slitent ut og de lokale så mer irritert ut en glad for at du truslet på utsiden hotellet. Jeg vil trekke frem Consiergen i lobbyen, for en flott service og typen han som var der når vi var der! Ordnet ALT om du ønsket, kona hadde snakket med han om min bursdag og ordnet at han kom overraskende på kvelden med kake! Dette er service!!

 
04.08.2022

av knutolavl Stavanger kommune, Norge

Lykkelig gjensyn - like bra som før covid!

Hva savnet barna mest under covid? Den årlige turen til Avra Imperial. Og det ble et lykkelig gjensyn: kjente ansikter, varme smil og den samme upåklagelige servicen - dere imponerer hver gang. En spesiell takk til: Team Al Fresco v/Panagiotis, Andreas, Dimitra og Stefania Team Xatheri v/Maria og Eleni Last but not least: Nola Dere gir ferien en ekstra dimensjon - tusen takk!

 
29.07.2022

av Adventure798990

Flott hotell og fasiliteter! Anbefales!

Dette er et av de beste hotell i området. Stort hotell med mange bassengområder. Kjekt for både voksne og barn. Frokost buffe er veldig bra og anbefales.Flere resturanter på hotellområdet. Eneste vi observerte at noen av servitører i pool bar synes ikke å være så imøtekommende og service kan forbedres. Kan være fordi de jobber lange skift (?) og sesong er noe lang. I tillegg en må opp veldig tidlig for å sikre solsenger. Men vi kommer garantert tilbake til dette hotellet.

 
07.05.2022

av Julie Elida Å Bodø, Norge

Kjempe fint hotell

Vi har hatt en kjempe fin uke her. Veldig moderne, ryddig og rent. Peronalet var svært behjelpelige og spurte alltid om det gikk bra og om vi trengte hjelp med noe. Vi bestilte ikke all-inclusice, men benyttet oss av restaurantene her likevel. Det eneste minuset med hoteller er at jeg som har cøliaki, synes det var svært vanskelig å få ordnet med mat her. Jeg hadde med meg en krisepakke hjemmefra som ble brukt opp fort. Til middag fikk jeg tilbud om salat eller kylling. Kylling og stekt paprika, hvor den ene middagen gikk i søppla da den var rå. Etter 3-4 dager med stekt kylling måtte vi se oss rundt om til andre restauranter. Til frokost og buffetmiddag er all mat merket med allergener - her inneholder alt visstnok gluten. Bacon, gaudaost, eggerøre, salater, yoghurter… jeg spurte en kokk om dette stemte. Fikk først ja, men så visste han ikke. Til frokost klarte jeg meg med maisbrød og sjokolademuffins som var glutenfrie. Neste gang må jeg ha med meg en større krisepakke hjemmefra.

 
09.10.2019

av Malin S

Helt utrolig fantastisk!!!

Et deilig hotell, og der beste personalet noensinne!! Hatt den beste ferien i mitt liv. Anbefaler alle å dra til Avra - det eneste som jeg ikke likte, som ikke er hotellets feil, var at det var flere som gikk å reserverte solsengene med håndkler og store klesklyper om nettene... så ønsker du å sole deg på hotellet, vær obs på det