Avra Imperial & Residence Collection

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Avra Imperial & Residence Collection er et lekkert hotell ved stranda i pittoreske Kolymbari på Kreta. Et stort bassengområde, den vakre stranda, mange restauranter og et luksuriøst spa er bare noe av det hotellet frister med for at du skal ha en komfortabel ferie. Bestill et rom med eget basseng, eller et rom med havutsikt for å nyte utsikten fra rommet.

Barn spiser for 0,–

På dette hotellet spiser barn for kr 0,– når en voksen legger til et måltid, som frokost, halvpensjon, helpensjon eller All Inclusive. Tilbudet gjelder hele sommersesongen.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Dobbeltrom i sidebygning for 2-3 personer. Dobbeltrom med eget basseng i sidebygning for 2 personer. Dobbeltrom med delt basseng for 2-3 personer. Dobbeltrom med eget basseng for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuiter med eget basseng for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxesuiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxesuiter med eget basseng for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Servive
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Avra Imperial & Residence Collection er et hotell av høy klasse i som ligger i pittoreske omgivelser i Kolymbari på Kreta. Byggestilen er inspirert av den gamle minoiske arkitekturen og kombinerer eleganse og komfort.

Avra Imperial & Residence Collection har to bassengområder, ett ved hovedbygningen med to basseng og ett litt roligere ved sidebygningen som kalles Residence Collection og ligger på andre siden av gata med et basseng. Det er et barnebasseng ved barneklubben og i de to bassengene ved hovedbygningen er det grunnere del for barn. Bassenghåndklær inkludert. Kjølig drikke kan du kjøpe i poolbaren. Ved stranda ligger Avra Seaside som serverer snacks og drikke. Solsenger og parasoller som tilbys uten kostnad ved bassengområdet og et begrenset antall ved den grovkornede sand- og rullesteinstranda. Stranda nærmest hotellet er miljømerket med Blått Flagg.

Hotellet har flere restauranter; bufférestauranten Basilico med utsikt over bassenget, asiatiske Blue Dong Restaurant og den italienske Al Fresco Restaurant. Den elegante strandrestauranten Avra Seaside byr på en rekke kulinariske opplevelser som hovedsakelig er inspirert av middelhavslandene, kombinert med smaker fra hele verden. Her er det også er bredt utvalg av lokale og internasjonale viner. Nyt en god cocktail, herlig musikk og den vakre havutsikten. Vil du ha en middag med det lille ekstra sammen med kjæresten eller vennen tilbys "private dining" på utvalgte steder inne på hotellområdet. Loungebaren Le Bar serverer drinker og kaffe i avslappende omgivelser.

Ønsker du å trene er det et moderne treningsrom med plass til aerobics (aldersgrense 14 år og bestilling kreves). Hotellet har også to tennisbaner. Besøk hotellets spa Luxury Spa by Apivita for litt ekstra avkobling. Her er det et oppvarmet innendørsbasseng, hydro massasje, jacuzzi, dampbadstue, badstue og behandlinger som massasje og ansiktsbehandlinger. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Ulike barneklubber for barn fra 4 måneder opp til 17 år.

Wifi inkludert på hele hotellet, oppkoblingen varierer. Minibank. Kolymbari er et rolig sted, og det er hotellet og stranda som står i sentrum her. Vil du oppleve omgivelsene er det en bussholdeplass utenfor hotellet der busser som går til Chania by og Platanias stopper. I Chania by kan du oppleve den venetianske havna, shopping og restauranter, og i livlige Platanias er det et herlig uteliv.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

Når de voksne legger til All Inclusive hjemmefra er All Inclusive inkludert for barn 2-11 år.

Inkludert i dobbeltrommene i sidebygningen Residence Collection:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant Basilico kl. 7.30-10.30.
 • À la carte-lunsj i restaurant Al Fresco kl. 12.30-15.30.
 • Lettere à la carte-lunsj i Aura pool-/snack bar kl 12.00-17.00.
 • À la carte-servering i Avra Seaside kl. 12.30-15.30.
 • Middagsbuffé i restaurant Basilico kl. 18.30-21.30.
 • En middag per uke i hver av à la carte-restaurantene, bordreservasjon kreves.
 • Minibar på rommet ved ankomst.
 • Piknik kurv, må bestilles.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-1.00.

Bestiller du et dobbeltrom sidebygningen eller et dobbeltrom med eget basseng i sidebygningen Residence Collection er følgende inkludert i tillegg til All Inclusive-programmet over:

 • Frokost- og middagsbuffé samt à la carte-lunsj i restauranten Xatheri kl. 7.30-10.30, 13.00-15.30 og kl. 19.00-22.00.
 • Lunsj eller middag i à la carte-restauranten Al Fresco kl. 13.00-15.30 respektive 18.30-22.00. Et besøk per uke. Bordreservasjon kreves.
 • Lunsj eller middag i á la carte-restauranten Avra Seaside bar & restaurant kl. 13.00-15.30 respektive 19.00-22.00. Et besøk per uke. Bordreservasjon kreves.
 • Lunsjbuffé eller middag i restauranten Xatheri kl. 13.00-15.00 respektive 19.00-22.00. Et besøk per uke. Bordreservasjon kreves.
 • Iskrem i Gelateria på Avra Imperial-delen.
 • Minibaren på rommet er fylt med internasjonale merker ved ankomst, etterfylles på forespørsel mot avgift.
 • Ubegrenset med lokale og internasjonale forfriskninger som brus, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-1.00. På Residence Collection er det en bar, en pool-lounge og et vin-bibliotek med over 100 viner.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Kolymbari

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta har en utmerket beliggenhet ved stranda og byr på en komfortabel ferie. Her har du All Inclusive og hotellets spa har et bredt utvalg av fasiliteter og behandlinger. Hotellet har dessuten mange gode sportsfasiliteter med treningsrom både ute og inne, gruppetrening, sykling, tennisbane og gode løpemuligheter i området rundt hotellet.

Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels

Aldersgrense på hotellet: 16 år Apollo Mondo Duo-hotellet Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels ligger ved den tre kilometer lange stranda i Kolymbari på Kreta. Dette vakre hotellet kombinerer en utmerket beliggenhet med elegante værelser og en komfortabel All Inclusive-ferie. Fra bassenget er det en herlig utsikt over havet og stranda.

Nereides Crete

Nereides Crete er et koselig hotell i Kolymbari på Kreta! Hotellet ligger fint med kort vei både til badestrand og sentrum i dette lille tettstedet. Ypperlig utgangspunkt for deg som vil leie bil å oppleve mer av det Kreta på egen hånd. På hotellet kan du nyte ferielivet ved bassenget eller ta en drink og noe godt i snackbaren.