Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 186 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
8,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Rom, utsikt
-
Bra hotell, langt til fin Strand

Bekreftet gjest: 2024-06-22


9 av 10

+
Hyggelige ansatte, veldig god og variert mat, nydelig vin og flotte omgivelser. Bassengområdet var veldig pent.
-
De bør pusse opp badebassengene, da det var flere fliser som var falt av.

Bekreftet gjest: 2024-06-16


9 av 10

+
Mat og service
-

Bekreftet gjest: 2024-06-15


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-06-01


10 av 10

+
God service og blide folk i baren. Er også imponert over badevakta som hadde et våkent øye, tok tak hvis det var noe og sa i fra til dem som ikke hadde grei oppførsel i bassenget. Han var også behjelpelig til gjestene hvis de trengte noe. Han satt ikke bare på stolen sin i et hjørne.
-
Kanskje et smil og at betjeningen hilste tilbake når vi som gjest hilste på dem. Ellers var alt helt fint på hotellet.

Bekreftet gjest: 2024-05-25


9 av 10

+
Hotellet ligger flott til og omgivelsene er flotte. Betjeningen er hyggelige og siden vi har vært der 6 ganger kjenner vi de godt. Og de kjenner oss. Vi føler oss som hjemme der. Blir nok en tur til.
-
Men om det skulles gjøre noe, bør man gjøre noe med spisestedet. Legge ett bedre tak over det, slik at man ikke må rømme hver gang når det regner.

Bekreftet gjest: 2023-09-15


10 av 10

+
Utsik mot havet pga høyere beliggenhet. Stort området, stor hotel lobby, stor basseng, god cretan mat.
-
Har noe " bed bugs" eller insekter som biter meg første natt.. Jeg ber om jeg kunne flytte på et annet rom men den fikk ikke pga fullbooket hotel.Jeg har meldt den saken til hotell og de ordne den umiddelbart med å vaske seng/ overmadrass skikkelig. Men da vi reiste fra hotel , brukte jeg en jakke som ligger i skapet , da kom masse små insekter som biter meg igjen og fikk mange av bit sår i armen og bryst området. Vi måtte vaske alle våre klær som tok med oss på reisen umiddelbart etter vi kom hjem slik at vi ikke får dem i huset.

Bekreftet gjest: 2023-09-02


9 av 10

+
Beliggenheten, maten og personalet
-
Oppfylte alle drømmer

Bekreftet gjest: 2023-08-26


10 av 10

+
Maten var helt fantastisk! Stor variasjon og masser å velge på. Supertrivelig og hjelpsom personale! Leiligheten vi hadde med eget basseng var helt klart verdt noen ekstra kr - superdeilig å slippe å trenges med alle andre ved hovedbassenget.
-
Gymet er helt ok til tross for gammelt utstyr, men det var en del apparater i ustand og som så ut til å ha stått slik lenge.

Bekreftet gjest: 2023-08-19


10 av 10

+
Hotellets beliggenhet ved siden av sandstrand med solsenger og mulighet for å snorkle, strender innen gangavstand og båthavn. God havbris fra havet og meget flott utsikt. Flotte bassenger og soner. God service fra samtlige ansatte på hotellet, utrolig hyggelige og blide alle sammen. Fint hotell med vakker beplantning og blomster. Meget enkelt å ta buss rett nedenfor hotellet. Fantastisk mat++. Her har man alt man trenger på ett sted. Ca. 30 min med buss til Chania.
-
Litt ustabil wifi noen steder.

Bekreftet gjest: 2023-07-29


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

1078 vurderinger
Utmerket
 
533
Veldig bra
 
333
Bra
 
136
Mindre bra
 
43
Dårlig
 
33

Fem siste vurderinger

27.06.2024

av Amalie O

Flott hotel, anbefales!

Fantastisk hotell! Kommer gjerne tilbake! Alt er flott, maten, folkene, utsikten, rommet osv++ - Gøy at hotellet har så mye å by på, fks ulike temaer til middager og forskjellige underholdning på kveldene + dagen:) - De som jobber her : er supert! Vi ble møtt med at de i resepsjonen kom ut å hentet koffertene våre. Alle er veldig hyggelige. - Maten: mye forksjelig godt! - Fint badested og uteområde:) dersom en ønsker strand, er det en kort vei ned fra hotellet:) - Buss er rett nedenfor hotellet:)

 
17.06.2024

av Katrine H

Ikke fornøyd.

Veldig klasseskille på dette hotellet. Kjøper du vanlig rom, får du en liten markterrasse der du ikke ser en drit. På alle bildene er det utsiktsbilder eller hotellromsbilder av de som har «superior» / vip. De nederste bassengene er kun for «de viktigere/rikere». Spurte 4 ganger om å oppgradere. Fikk bare nei, og måtte ha en gyldig grunn. Ble senere ringt på dag 4 at jeg kunne bytte, men da skulle de ha 480€. Rommene er slitne og gamle, maten er ikke det beste, og personellet er uhøflige. Du må nesten ta buss hvis du skal handle eller på noe form for butikk. For alt er super langt borte. Ikke anbefalt.

 
06.10.2023

av Daydream53947899783 Norge

Fantastisk hotell

Flott hotell med god mat, nydelig utsikt og serviceinnstilte ansatte. Hotellrommene var romslige og fine, og de ble vasket hver dag. Vi satte spesielt pris på Georgia «groomer» i resepsjonen med glimt i øyet! Lambros var også til god hjelp med utflukten til Balos beach, som vi også anbefaler på det sterkeste! Ved ankomst ble vi møtt av hjelpsom mann som fraktet koffertene opp til rommet! Bassengområdet var bra, men om man ønsker sandstrand er stalos beach bare en kort spasertur unna! - der var det veldig fint! Anbefaler også å ta seg en tennissøkt på banen rett utenfor. Hvis det hadde vært en destinasjon og et hotell vi vil dra tilbake til, så er det definitivt dette! Definitivt verdt det å betale litt ekstra for all inclusive; drikkene og maten var utmerket! Takk for oss :)

 
28.08.2023

av Andreas A

Vi kommer garantert tilbake!

Et helt fantastisk sted som vi helt garantert vil komme tilbake til! Vi hadde et rom i «the executive wing» med terrasse og eget basseng og det var uten tvil verdt de ekstra kronene vi betalte for det! Stort, lyst og fint rom med en knallgod AC og med en fantastisk utsikt utover Middelhavet. Maten og all inclusiven var den beste vi noen gang har opplevd - stor variasjon med ulike temaer hver dag. Supertrivelig og hjelpsom personale der jeg vil nevne noen navn: Georgia i resepsjonen - en herlig dame med glimten i øyet. Betty i baren i «the executive wing» - hjalp oss masse om hva vi burde dra å se. Lambros i resepsjonen - alltid hyggelig og hjelpsom. Despoina som vasket rommet vårt - gjorde en utrolig god jobb og var supersnill! Hassan som serverte i hovedrestauranten - alltid et smil på lur og veldig serviceminded! Kan virkelig rekommandere dette stedet😃

 
10.09.2022

av Passport67087814891

Sommeren aug / sep 2022

Selve hotellet / ute område er nydelig. Vi bodde der i 14dager i aug / sep 2022 med allinclusive. En fantastisk flink rettferdig badevakt. MEN dusj ved bassengområde var det ikke. Det var rett og slett ekkelt å bade i det flotte bassenget,da en kom opp ferdig smurt med sololje. Det var dusj og toalett bak baren. Det var heller ikke info å dusje før en gikk i bassenget. Vi observerte at rommene som hadde eget basseng hadde dusj ved bassengkanten. Buffé var helt ok, men ofte kald og tomme brett. Vi reiste og spiste middag i Platanias,da vi ble lei " nesten samme" mat , bare med noe utskiftninger. Av underholdning på hotellet gis det terningkast 1 rett og slett elendig. Renhold av rom / uteområde helt perfekt. Toalettene ved bar både ute og inne , var ofte grisete. Kreta er fint, men vi kommer ikke til å velge dette hotellet igjen.