Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 172 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
8,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Hotellet ligger flott til og omgivelsene er flotte. Betjeningen er hyggelige og siden vi har vært der 6 ganger kjenner vi de godt. Og de kjenner oss. Vi føler oss som hjemme der. Blir nok en tur til.
-
Men om det skulles gjøre noe, bør man gjøre noe med spisestedet. Legge ett bedre tak over det, slik at man ikke må rømme hver gang når det regner.

Bekreftet gjest: 2023-09-15


10 av 10

+
Utsik mot havet pga høyere beliggenhet. Stort området, stor hotel lobby, stor basseng, god cretan mat.
-
Har noe " bed bugs" eller insekter som biter meg første natt.. Jeg ber om jeg kunne flytte på et annet rom men den fikk ikke pga fullbooket hotel.Jeg har meldt den saken til hotell og de ordne den umiddelbart med å vaske seng/ overmadrass skikkelig. Men da vi reiste fra hotel , brukte jeg en jakke som ligger i skapet , da kom masse små insekter som biter meg igjen og fikk mange av bit sår i armen og bryst området. Vi måtte vaske alle våre klær som tok med oss på reisen umiddelbart etter vi kom hjem slik at vi ikke får dem i huset.

Bekreftet gjest: 2023-09-02


9 av 10

+
Beliggenheten, maten og personalet
-
Oppfylte alle drømmer

Bekreftet gjest: 2023-08-26


10 av 10

+
Maten var helt fantastisk! Stor variasjon og masser å velge på. Supertrivelig og hjelpsom personale! Leiligheten vi hadde med eget basseng var helt klart verdt noen ekstra kr - superdeilig å slippe å trenges med alle andre ved hovedbassenget.
-
Gymet er helt ok til tross for gammelt utstyr, men det var en del apparater i ustand og som så ut til å ha stått slik lenge.

Bekreftet gjest: 2023-08-19


10 av 10

+
Hotellets beliggenhet ved siden av sandstrand med solsenger og mulighet for å snorkle, strender innen gangavstand og båthavn. God havbris fra havet og meget flott utsikt. Flotte bassenger og soner. God service fra samtlige ansatte på hotellet, utrolig hyggelige og blide alle sammen. Fint hotell med vakker beplantning og blomster. Meget enkelt å ta buss rett nedenfor hotellet. Fantastisk mat++. Her har man alt man trenger på ett sted. Ca. 30 min med buss til Chania.
-
Litt ustabil wifi noen steder.

Bekreftet gjest: 2023-07-29


8 av 10

+
Rent og pent, samt god mat og drikke
-
Hotellet ligger litt ensomt til så en er avhenging av buss/taxi for å komme inn til sentrum

Bekreftet gjest: 2023-07-07


9 av 10

+
Nydelig mat med et svært godt utvalg. Ulike tema hver kveld, for eksempel gresk, grill eller italiensk. Alt var friskt og godt. Vi var et stort reisefølge og sparte veldig mye på å velge all inclusive. Hovedbassenget var passe stort, fint og rent. Flott utsikt fra bassengkanten. Fikk badehåndduker, og disse kunne byttes ila oppholdet. Fine hotellrom og rengjøring hver dag. Vi leide en 9-seter i resepsjonen dagen før ekspedisjonen og bilen kom direkte til hotellet, samt kunne leveres der. Enkelt og effektivt. Vi snorklet på en flott strand nedenfor hotellet, der var det tilgang til gratis solsenger.
-
Sto på nettet at gjestene skulle ha tilgang til en bar på en øy nedenfor hotellet. Denne var stengt og hadde vært det lenge.

Bekreftet gjest: 2023-07-02


10 av 10

+
Beliggenhet med fantastisk utsikt.
-

Bekreftet gjest: 2023-07-01


8 av 10

+
alt var bra
-
Middagen var som oftest uten poteter og grønsaker , tror mange savnet saus til middagen.

Bekreftet gjest: 2023-06-30


7 av 10

+
Beliggenheten
-
Rommene var basic og litt eldre.

Bekreftet gjest: 2023-06-30


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

1031 vurderinger
Utmerket
 
497
Veldig bra
 
325
Bra
 
135
Mindre bra
 
41
Dårlig
 
33

Fem siste vurderinger

06.10.2023

av Daydream53947899783 Norge

Fantastisk hotell

Flott hotell med god mat, nydelig utsikt og serviceinnstilte ansatte. Hotellrommene var romslige og fine, og de ble vasket hver dag. Vi satte spesielt pris på Georgia «groomer» i resepsjonen med glimt i øyet! Lambros var også til god hjelp med utflukten til Balos beach, som vi også anbefaler på det sterkeste! Ved ankomst ble vi møtt av hjelpsom mann som fraktet koffertene opp til rommet! Bassengområdet var bra, men om man ønsker sandstrand er stalos beach bare en kort spasertur unna! - der var det veldig fint! Anbefaler også å ta seg en tennissøkt på banen rett utenfor. Hvis det hadde vært en destinasjon og et hotell vi vil dra tilbake til, så er det definitivt dette! Definitivt verdt det å betale litt ekstra for all inclusive; drikkene og maten var utmerket! Takk for oss :)

 
28.08.2023

av Andreas A

Vi kommer garantert tilbake!

Et helt fantastisk sted som vi helt garantert vil komme tilbake til! Vi hadde et rom i «the executive wing» med terrasse og eget basseng og det var uten tvil verdt de ekstra kronene vi betalte for det! Stort, lyst og fint rom med en knallgod AC og med en fantastisk utsikt utover Middelhavet. Maten og all inclusiven var den beste vi noen gang har opplevd - stor variasjon med ulike temaer hver dag. Supertrivelig og hjelpsom personale der jeg vil nevne noen navn: Georgia i resepsjonen - en herlig dame med glimten i øyet. Betty i baren i «the executive wing» - hjalp oss masse om hva vi burde dra å se. Lambros i resepsjonen - alltid hyggelig og hjelpsom. Despoina som vasket rommet vårt - gjorde en utrolig god jobb og var supersnill! Hassan som serverte i hovedrestauranten - alltid et smil på lur og veldig serviceminded! Kan virkelig rekommandere dette stedet😃

 
10.09.2022

av Passport67087814891

Sommeren aug / sep 2022

Selve hotellet / ute område er nydelig. Vi bodde der i 14dager i aug / sep 2022 med allinclusive. En fantastisk flink rettferdig badevakt. MEN dusj ved bassengområde var det ikke. Det var rett og slett ekkelt å bade i det flotte bassenget,da en kom opp ferdig smurt med sololje. Det var dusj og toalett bak baren. Det var heller ikke info å dusje før en gikk i bassenget. Vi observerte at rommene som hadde eget basseng hadde dusj ved bassengkanten. Buffé var helt ok, men ofte kald og tomme brett. Vi reiste og spiste middag i Platanias,da vi ble lei " nesten samme" mat , bare med noe utskiftninger. Av underholdning på hotellet gis det terningkast 1 rett og slett elendig. Renhold av rom / uteområde helt perfekt. Toalettene ved bar både ute og inne , var ofte grisete. Kreta er fint, men vi kommer ikke til å velge dette hotellet igjen.

 
26.05.2018

av 919toner Arguineguin, Spania

Panorama et topp hotell med god atmosfære.

Topp hotell med god atmosfære. Vennlig betjening, hyggelig rom med utsikt mot havet og fjellformasjoner - helt fantastisk. Mat med ulike temaer: Italiensk. Thai og Gresk aften. Allsidig og godt. Solsengene bør vurderes byttes, nedligget. Ellers alt topp 😄 Tusen takk for en herlig uke.

 
15.10.2017

av jovind2 Skien, Norge

Høstferie!

Vi hadde valgt ut hotellet etter beskrivelser på Apollo, og hadde store forventninger. Alle fellesområder var alltid rene og pene. Maten var ok, variert tema. Lokale drikkevarer var av helt grei kvalitet. Vi bodde i underetasjen (under svømmebassenget til superioravdelingen). Det er ikke å anbefale. Det luktet kjeller på rommet, og det virket rått. Rommet var enkelt, veldig slitt baderom og det var veldig harde senger. Pluss for dyner. Ved bassenget var det veldig ukonfortable solsenger. Gjennomsnittsalderen på gjestene var ganske høy, følte oss litt på pensjonisttur. Alt i alt kommer vi nok ikke til å velge dette hotellet en gang til. Syns nok også at antall stjerner er noe høyt.