Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9 av 10 Basert på 171 vurderinger
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
9,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,3 / 10
Mat og drikke
 
8,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Service
 
9,3 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Rolig og velfungerende
-

Bekreftet gjest: 2024-06-16


8 av 10

+
Nært stranden, og den gode servicen på alle hold.
-
Ingen forslag

Bekreftet gjest: 2024-06-15


9 av 10

+
Rolig. Beliggenheten.
-
Ikke tilfredsstillende med dusj i badekar uten noe form for håndtak. Reiste med min mann som har hatt slag og har problemer med å komme opp i badekar uten hjelp. Og også ved bassenget/poolbaren. Der kunne det vært rekkverk ned i bassenget og videre også ved 2 trapper til barområdet. Så lite som skal til for at flere med litt balanseutfordringer kunne klart seg uten hjelp hele tiden.

Bekreftet gjest: 2024-06-15


10 av 10

+
Beliggenheten, serveringen og de flotte ansatte. Rolig og behagelig atmosfære. Passer for en ukes avslapping. Destinasjonen Kissamos opplevde i som lite sjarmerende.
-
Hotellet kunne ha ryddet mer på stranden slik at adkomsten til sjøen ble lettere. Badesko er påkrevd! Svært vanskelig å gå i strandkanten og å komme seg ut i sjøen på en god måte.

Bekreftet gjest: 2024-06-08


10 av 10

+
Fantastisk service og rengjøring,bare blide og hyggelige personalet. Beliggenheten var flott,rett ved stranden. Stille og rolig,det var deilig synes vi. Dette er ett hotell vi vil komme tilbake til. og de hadde store,deilige senger å sove i.,nydelige madrasser.
-

Bekreftet gjest: 2024-06-02


10 av 10

+
De som jobber der!
-

Bekreftet gjest: 2024-06-01


9 av 10

+
Stille og rolig, ingen mas om plass ved bassenget eller stranden. Var alltid plass. Vi var der i slutten av mai, så er nok utenfor sesong. God tilgang til alt vi hadde bruk for.
-
Er lite å sette fingeren på. Hotellet ligger bitteligg langt unna "sentrum". men er helt overkommelig.

Bekreftet gjest: 2024-05-26


10 av 10

+
Veldig trivelige og serviceinnstilte ansatte. Rent og ryddig til enhver tid. Flott hotell
-

Bekreftet gjest: 2024-05-19


10 av 10

+
Passe stort, slik at vi ble sett
-

Bekreftet gjest: 2024-05-19


9 av 10

+
Lokale
-

Bekreftet gjest: 2024-05-19


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

415 vurderinger
Utmerket
 
214
Veldig bra
 
153
Bra
 
30
Mindre bra
 
15
Dårlig
 
3

Fem siste vurderinger

16.06.2024

av thomashO1264KA

Service på topp, og sjarmerende hotell.

Overraskende bra: Service på topp og vi følte betjeningen gjorde alt for at vi skulle stortrives. God og mye mat, rikt utvalg på menyen, standard frokost med alle nødvendigheter. Supert basseng-område med nok av ledige solsenger, eneste minuset er at det KUNNE vært gjort mer handikap-tilgjengelig, MED rekkverk når en skal opp og ned fra/til bassenget. Kort vei til stranda, solsenger og parasoller der. Rullesteinsstrand og vanskelig/ubehagelig og komme seg over laget med stein, før sjøbadet kan starte. Renslig over det meste, rommene ble vasket og ryddet hver dag. Fellesområder også. Kort vei (ca. 10-15 min) til supermarked og strandpromenade med flere spisesteder og inn til sentrum av Kissamo.

 
02.06.2024

av Anniken S

God service, rent og et deilig sted å være gjest.

Flott hotell! Vi trodde først at det var litt øde (i følge Google maps), men det er kort gåavstand til både torg, resturanter og butikken. Hotellet ligger ved en rullesteinstrand. Gratis solsenger. Bassenget var nydelig og vi så at de sjekket kvaliteten flere ganger. Hele hotellet fremstår som veldig rent og betjeningen er hyggelig,hjelpsom og ga meget god service. Rimelig og god mat. Avslappende og rolig sted. Vi tenker det godt kunne hatt fire stjerner.

 
07.08.2023

av majakn Tromsø, Norge

Anbefales!

Vi hadde lave forventninger når vi kom siden det var et tre-stjernes hotell, men ble virkelig positivt overrasket over både hotellet, beliggenheten, fasilitetene og personalet. Vi var i to uker på Sunny Bay og hadde det kjempe fint. Vi fikk testet ut mange restauranter ila oppholdet, og konkluderte med at den beste maten var på hotellet. Både salatene, burgeren og Club-sandwichen var sinnsykt gode. + Det var rent og ryddig på hotellet, drinkene var kjempe gode og du har tilgang på både strand og bassenget. Veldig fornøyd med at bassenget ikke er dypere enn 1.50m, passer ypperlig for barnefamilier. Personalet er også veldig hyggelige og du merker at de er interesserte i at du skal ha et fint opphold. - Noe dårlig Wi-Fi til tider. Vannet i dusjen er ofte kaldt, trolig da flere på hotellet dusjer samtidig og trykket er til tider så der. Også noe ventetid på mat da mange bestiller samtidig, så vi fant til slutt ut at vi gikk en time tidligere enn vi ønsket å spise for å bestille, og da var det ikke noe problem😊 Et av de fineste oppholdene vi har hatt på Kreta og kommer definitivt til å anbefale videre! Kissamos er også et fint og rolig sted på Kreta.

 
05.07.2023

av Liv S Haugesund, Norge

Bør vi fortelle det videre hvor bra det er?

Et hotell med en fantastisk beliggenhet like ved stranden. God mat, rent og fint. Det er nesten vi ønsker å bevare det som en hemmelighet, for vi vil gjerne at det er ledig her neste gang vi skal til Kreta. Familiedrevet. Engasjert og personlig personale❤️

 
09.07.2022

av haraldsN3653BL

Kissamos

Utrolig bra hotell, 3 stjerners i utgangspunktet. Fortjener all den skryt de kan få, renhold, mat og service var upåklagelig. Ligger nydelig til helt i vannkanten. Personalet var veldig imøtekommende, og leverte på alle områder.