Dobbeltrom

Dobbeltrom som ligger i den frodige hagen. Ekstraseng i vanlig seng, i noen rom står denne fast. TV og kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar, dusj og wc, hårføner. Noen dobbeltrom har balkong (varierende størrelse) med begrenset havutsikt eller som vender mot havet, og noen har terrasse eller markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23 kvm
Antall personer: 1-3

Familierom med 2 ord. senger

Familierom med to ordinære senger og ekstrasenger i sovesofa. TV og kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar, dusj og wc, hårføner. Balkong, terrasse, markterrasse eller markbalkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-4

Toromsleilighet

Toromsleiligheter av høy standard, med ulik utforming og størrelse. De ligger i en sidebygning (liten vei mellom hotellet og sidebygningen) i nærheten av det store barnebassenget. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap samt enkelt kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn (ett begrenset antall på forespørsel). TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkonger med varierende størrelse, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Leilighetene ligger en trapp opp uten heis.

Romstørrelse: Ca. 46 kvm
Antall personer: 2-4