Dobbeltrom

Dobbeltrom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Ekstraseng mulig i enkeltseng, i noen rom står denne fast. TV. Kjøleskap. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Badekar, dusj og wc, hårføner. Noen dobbeltrom har balkong (varierende størrelse) med begrenset havutsikt eller som vender mot havet, og noen har terrasse eller markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23 kvm
Antall personer: 1-3

Familierom med 2 ord. senger

Familierom med to enkeltsenger og mulighet for ekstrasenger i sovesofa. TV. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Badekar, dusj og wc, hårføner. Balkong, terrasse eller markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-4

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med to enkeltsenger og mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap samt enkelt kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn (ett begrenset antall på forespørsel). TV. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Badekar og dusj samt wc, hårføner. Balkonger med varierende størrelse, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Leilighetene ligger en trapp opp uten heis.
  • Leilighetene er av høy standard, med ulik utforming og størrelse. De ligger i en sidebygning (liten vei mellom hotellet og sidebygningen) i nærheten av det store barnebassenget.

Romstørrelse: Ca. 46 kvm
Antall personer: 2-4