Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8 av 10 Basert på 416 vurderinger
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
7,9 / 10
Service
 
8,0 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Snille folk
-

Bekreftet gjest: 2023-08-25


7 av 10

+
Nydelig mat i buffetrestauranten. Fine, moderne og rene rom. Velstelt. Godt renhold. Apollo-teamet veldig hyggelige, særlig Jasmine. Fin barneklubb.
-
Trenger litt TLC/bedre vedlikehold. Slitt lekeplass. Strand ikke småbarnsvennlig. Vindutsatt sted. Glatte fliser i barnebassenget. Trenger sted å skylle beina når man kommer opp fra stranden.

Bekreftet gjest: 2023-08-18


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-08-18


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-08-18


6 av 10

+
Maten var veldig bra, Apollos ansatte fantastiske (vil spesielt trekke frem Jasmine som var særdeles hjelpsom og empatisk) Havet var krystallkart.
-
Mye høy musikk gjennom hele dagen, litt dårlig vedlikehold av møbler etc (skitne trekk, solstoler og sittestoler med defekter)

Bekreftet gjest: 2023-08-18


7 av 10

+
Maten og blide arbeids folk
-
Trenger mere solsenger og parasoller på hoved bassenget. Bedre renhold på rom under mure problem.

Bekreftet gjest: 2023-08-18


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-08-11


8 av 10

+
Maten og bassenget:)
-
Det var irriterende at ikke reglene om at det ikke er lov å holde av solsenger, ble fulgt opp. Anbefaler at hotellet er mye strengere på dette punktet. Foreslår at vaskepersonalet eller andre vakter flytter håndklær som blir lagt ut på solsenger tidlig på morgenen, etter en time hvis de ikke blir brukt. Det var de samme familiene som opptok de beste solsengene hver dag i flere timer før de ble brukt. Det kunne også vært hyggeligere ute på terrassene - bedre utemøbler/puter i stolene. Veldig begrenset wifi på hotellet, bortsett fra i hovedområdet. Litt kjedelig for oss som er avhengig av å jobbe litt på ferie.

Bekreftet gjest: 2023-08-11


6 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-08-11


7 av 10

+
Stort rom, strandbar, maten, lite støy! Nydelig plass.
-
Altfor få solsenger ved bassenget. Der var det ikke mulig å få plass. Satt på stoler der.

Bekreftet gjest: 2023-08-11


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

61% anbefaler hotellet

601 vurderinger
Utmerket
 
279
Veldig bra
 
133
Bra
 
86
Mindre bra
 
56
Dårlig
 
47

Fem siste vurderinger

18.08.2023

av Daria A Kongsberg, Norge

Mat, barnklubb, bar på stranda, stranda, basseng, fantastiske mennsker

Jeg var i Ammyra Hotel & Village første gang med mine to barn. Veldig god hotel, vi var for en uke og det var vår beste ferie opplevelse i livet! Nydelig mat på restaurant, med stor utvalgt av matvarer og retter. Flere basseng som passer både for voksne og barn. Room service var så dyktig, rommet var vasket og ryddet hver eneste dag, håndkler og badehåndkler var grattis. Veldig vakkert bar på stranda med nydelig utsikt for havet. Fantastisk ansatter som var veldig vennlig og dyktig. Det er et sted som jeg anbefaler på det sterkeste og ønsker gjerne å komme der tilbake! Tusen takk Almyra Hotel for oss! Vi hadde en nydelig ferie hos dere!

 
13.08.2023

av Julie B

En superfin ferie!

Vi har hatt en fantastisk ferie med masse påfyll på denne nydelige plassen. Rommene er store, med flott utsikt og god rengjøring. Air condition i begge rom og tilgang på dyne. Kunne blitt litt freshet opp, men alt i alt ok. Maten i all inclusive er god, har opplevd bedre variasjon, men vi er alt i alt fornøyde. Rolig hotell med lite støy! Få solsenger ved bassenget. Her satt vi mye på stoler. Hotellet burde ha flere solsenger i bassengområdet. God tilgang på solsenger på stranden og stort pluss med tilhørende strandbar her. Hotellet har «kattestasjoner» hvor man kan mate kattene. Veldig koselig! Om man går litt på stranden finner du nydelige klipper og fine snorkle plasser med klart turkist vann. Paradis! Her var vi mye! Anbefaler gjerne videre å reise til dette hotellet!

 
17.07.2023

av Anneli Andrea H

Kjempefint hotell for familier - anbefaler all inclusive

Kjempefint hotell med hyggelige ansatte, god mat, superbra rengjøring av rom og bra basseng. Mat (all inclusive): Kjempegod og variert mat. Rengjøring rom: Damene som rengjorde rommet vårt la fram nye håndkle hver dag og det var alltid koselig å komme inn på rommet på ettermiddagen. Basseng: Stort og fint basseng, ikke for dypt. I tillegg var det basseng for de aller minste. (Burde vært solskjerming på solsengene som lå "på" bassenget. Apollo: Apollo-ansatte var kjempeflinke og hyggelige. Det som var synd var at det ikke var nok solsenger, og gjester "reserverte" sengene grytidlig. Resepsjonen rotet bort ID-kort til to familier, men kom heldigvis tilbake igjen. Bassenget bruker en type klor som ødelegger fargen på badetøyet, så ikke pakk med det fineste badetøyet. Også kjipt at kaffemaskinen i restauranten ble stengt etter frokost, så man ikke fikk kaffe til lunsj. Det er en del katter og hunder rundt hotellområdet, vi var absolutt ikke plaget med det da de bare var snille, men kjekt å vite.

 
07.07.2023

av SiriSmeby Kongsvinger, Norge

Mor og to døtre på tur

Vi bråbestemte oss for tur og havnet på dette hotellet. Vi fikk et flott rom på bakkeplan med stor uteplass og utsikt til Middelhavet. Rengjøring hver dag og hyggelige ansatte. Stort basseng, men vi foretrakk å være på stranda. Stille og rolig der. Også litt vind som gjorde godt i varmen. Vi hadde valgt bare frokost, tenkte vi skulle kose oss på restauranter til middag. Det prøvde vi, men utvalget var meget begrenset, hvertfall i gangavstand. Så de siste dagene valgte vi å kjøpe middags buffé på hotellet. Både frokost og middag hadde godt utvalg av mat. Frokosten satte vi særlig pris på variasjon og kvalitet. Middag var også variert, gjerne over tema som gresk mat, fisk og asiatisk. Vi kommer gjerne tilbake til hotellet, servicen var god og både hotellets lille butikk og massasje var vi veldig fornøyd med. Men neste gang kommer vi nok til å velge all inkl, da tilbudet om restauranter i nærheten var noe begrenset. Og til de som forteller om svingete vei til og fra Sitia, ja,det var den!

 
11.09.2018

av Nina G

Maurinvasjon

Vi bodde en uke på dette hotellet. Hadde maur på soverommet og i stuen i 3 dager. Til om med i kofferten, maur var noe hotellet var plaget med. Vaskehjelpen flyttet møkkete tøy ned ikofferten med rent tøy, sprayet ned leiligheten og kofferten med spray så det var helt forferdelig og være i leiligheten. Kofferten lukter helt forferdelig selv etter hjemkomst til Norge. Fikk tilbud om og rense tøye mitt, men det var ikke klærne som var problemet, men det og ha klær i en koffert som luktet insektsspray! Fikk tilbud om nytt rom, takket nei, da dette ikke hadde havutsikt som vi hadde og lå helt inn til renseanlegget som bråket. Ellers var dette et stille og rolig sted uten butikker og restauranter. 8 km til nærmeste lille tettsted med butikker. Ikke sted og reise for eller med ungdom. Dette er et hotell for de som kun ønsker avslapning og kun være på hotellet. Maten på hotellet var ok, de som jobbet i restauranten og barer hadde meget god service. Men resepsjonen og hotell manager hadde ikke service i det hele tatt. Hadde bestilt spa men timen ble kansellert da de hadde tekniske problemer. Dette er et sted jeg har vært, men ikke skal tilbake til.